HIGURE RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.japan-mania.gportal.hu

HomeHome  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Top posters
Hikari Alice
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_vote_lcapErdő - Vampires' Island - Page 5 I_voting_barErdő - Vampires' Island - Page 5 I_vote_rcap 
Kuroi Hanabi
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_vote_lcapErdő - Vampires' Island - Page 5 I_voting_barErdő - Vampires' Island - Page 5 I_vote_rcap 
Griewer Wrathwolf
Hikari Naito
Kaiji Shenin
Kurayami Nobuhiko
Maaya Obscur
Luther
Kathy Hellsing
Takeshiba Li
Latest topics
» Higure - Sziklaszirt
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeFri Aug 28, 2009 10:45 pm by Kuroi Hanabi

» Tengerpart
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Aug 03, 2009 11:54 pm by Hikari Naito

» Higure- Főtér
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Aug 03, 2009 9:20 pm by Kuroi Hanabi

» Higure - Erdő - Elhagyatott Templom
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 8:40 pm by Takeshiba Li

» Higure - Erdő - Nobuhiko Palotája
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeTue Jun 02, 2009 8:22 pm by Kurayami Nobuhiko

» Erdő - Vampires' Island
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeFri May 29, 2009 12:56 pm by Hikari Alice

» 2009. április - május
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeWed May 27, 2009 9:22 pm by Hikari Alice

» Higure - Vampires' island
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeTue May 26, 2009 12:53 pm by Hikari Alice

» Higure - Erdő - Tó
Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeSat May 09, 2009 12:45 am by Kuroi Hanabi

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am

Erdő - Vampires' Island

Go down 
+7
Kaiji Shenin
Kuroi Hanabi
Luther
Hikari Naito
Hikari Alice
Griewer Wrathwolf
Kathy Hellsing
11 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next
AuthorMessage
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

Erdő - Vampires' Island - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 11:45 pm

- Egy kérdésemre azonban nem válaszoltatok. Ha nembaj, megkérdezném még egyszer. Miért kellett eljönnötök a szülőhazátokból? Amy miatt? Az az állattetem nála is bizonyította, meg utalt is rá...azért kellett eljönnötök, mert vámpír a testvéred?
Gondolom felesleges volt feltenni a kérdést, de minden nyom közelebb visz minket az igazsághoz és a végén megint igaza lesz...
Back to top Go down
Kuroi Hanabi

Kuroi Hanabi

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 11:52 pm

* Teljesen más volt így beszélni, Griewer úr jelenlétében a lányka sem mondhatott bármit. Hiszen a férfi ráragadt valakire...ez azt jelentette azzal valami nem kóser. Ezért nézte Takanori-t is ennyire a lány. Furcsa gondolni azt...hogy rossz ember lenne.*
Nyaralnak...
*Motyogta maga elé gondolkodva*
Vagy csak azért mondta ,hogy ne zavarjon a lány vámpirí énje ? De ez nem logikus...hiszen tudta,hogy tudom ,hogy vámpírok voltak azok...
* Arca mimikái mindig más formát vettek fel, hol aggodóbat ,hol komolyabbat ..az agya járt sebesen.*
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 11:57 pm

Kezd záródni a kalitka...
*Továbbra is mosolyog*
Ahogy a lány mondja, éppen nyaralunk. Muszáj volt eljönnünk Tokióból, mert Amy nem bírja a tömeget. És igen, azért is, mert vámpír. De végülis ez nem meglepő, nee? Itt szinte mindenki az. Ezért is olyan bizarr ez a sziget.
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 12:03 am

- Valóban bizarr. Nem is fogok sokáig maradni, csak ha nagyon muszáj. Na, de szerintem én elindulok a faluba vissza. Fáradt vagyok és az este nem embereknek való. További jó mulatást...
*A lányra pillant.*
- Ha akarsz maradj még, de az úriemberrel gyere csak vissza. Egyedül veszélyes lehet.
*most Naitora néz*
- Figyelj oda rá helyettem is kérlek...
*Biccent neki, majd a lányra mosolyog ismét és a sötétedő erdő részévé válik, ahogy útjai a kicsiny falu felé vezetik őt a sűrűn át...*

(nah én megyek, jó gamet. jó éjt!)
Back to top Go down
Kuroi Hanabi

Kuroi Hanabi

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 12:07 am

*Mire észbe kapott a férfi már sehol nem volt. Azonban szavai eljutottak a lányhoz.*
Tényleg elfáradt vajon ? ^^"...várjunk csak ? Vigyázni ?!
*Sóhajt majd lassan a fiúra néz.*
Sajnálom...kolonc vagyok a nyakadon...

[ Köszi, jó éj ^^]
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 12:09 am

/G-nite/

*Biccent Griewenek, Hanabi szavain pedig elneveti magát*
Ugyan már. Én tartalak fel téged.
*Felnéz az égre*
Lassan mi is sétálhatnánk visszafele. Az éjszaka itt tényleg nem kellemes nektek.
*Néz ismét a lányra*
Van hol megszállnod, ugye?
Back to top Go down
Kuroi Hanabi

Kuroi Hanabi

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 12:14 am

*Elindul lassan mellette s halovány mosollyal néz rá*
Egyezünk meg abban, hogy közösen tartottuk fel egymást. Hm ?
Amugy nem rossz ember az öreg.
*nevetett egy picit*
Igen.
*bolintott*
Tudod...tegnap kibéreltem egy szobát, igy van hol aludnom. Gondolom nektek is.
Takanori...
*pillant rá érdeklődve*
Hogy érteted ,hogy nekünk ?
Te nem félsz az éjszakától ? Vagy....nincs mitől tartanod ?
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 12:17 am

Hmm...
*Gondolkodást színlel, majd mosolyogva ismét a lányra néz*
Nem mondtam, hogy gyilkos vagyok, de azt sem, hogy nem...
*Mosolya átcsap sejtelmes vigyorrá, megvárja Hanabi reakcióját, aztán megrázza a fejét*
De, nekem is lenne mitől tartanom, de nem vagyok félős típus.
Back to top Go down
Kuroi Hanabi

Kuroi Hanabi

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 12:23 am

*Meglepödik ,majd elmosolyodik azon amit mondott s rápillantott.*
Hogy lehet valaki gyilkos is meg nem is ?
*kicsit oldalra döntötte a fejét majd bolintott ahogyan meghallota a fiú válaszát*
Én sem félek...tudod ,ha valaminek megkell történnie előbb utóbb megtörténik...na meg...bár csak akkor harcolok ha kell...de tudok védekezni.
*kacsint egyet mosollyal.*
Hamarosan odaérünk...
*pillantott előre ,majd megállt egy pillanatra, a földet s az eget kémlelte. Megvárta míg a fiú megáll s rápillant ,majd közelebb lépett hozzá s kezet nyújtott felé.*
Mielőtt vissza érnénk... szeretném megköszöni ,hogy beszéltünk.. s remélem még lesz ilyen sok.
Nem tudom mi vagy te, ki vagy te....Takanori...de, hidd el, ha gyilkos is vagy, belül nem vagy olyan rossz ember.
*Öszintén elmosolyodott felé*
Remélem a fönöknek nem lesz igaza...
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 12:26 am

*Mosoly*
Ezt majd még meglátjuk.
*Elfogadja Hanabi kezét, majd biccent egyet a fejével*
Jóéjt Hanabi-chan. Aztán vigyázz Griewerrel!
*Megvárja amíg a lány befordul a faluba, majd elindul visszafelé az erdőben*
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 1:23 pm

*Aznap éjjel mérgesen rótta a sűrű erdőt, élelem után kutatva. Rengeteg energiát észlelt maga körül, de főképp csak állatokét, így már kezdte megszokni a helyzetet. Szeme folyton a nyomkövető medálon akadt, ami miatt egyre agresszívebb lett, bár jópár óra után kezdett vele megbarátkozni*
Annyira unalmas itt minden..
Back to top Go down
http://higure.vampire-legend.com
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 1:28 pm

*Az erdő egy nem túl sűrű részén, egy nagy kövön üldögél, és a tegnap beszerzett köveit nézegeti*
Nem túl jók...
*Az egyiket jobban megvizsgálja, majd feldobja a levegőbe*
Flamma! (égj)
*A kő a levegőben fellobban, lángoló darabjai szétrepülnek, persze Naitot kikerülik*
Tévedtem... ez marha jó!
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 1:31 pm

*A hirtelen rohanásban nagyon gyorsan megtorpan a szikrázó piros fényeket látva. Ijedve hátrál meg, majd felugrik egy magas fára, hogy megpillantsa forrását.*
Ez meg mi a francot művel?
*Fáról fára, szinte némán ugrál a fiú tartózkodási helyéhez, majd eléugrik, elég ijesztő gyorsasággal*
Megőrültél? Ennél jobban nem hívhatnád fel magadra a figyelmet!
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 1:35 pm

*Vállat von*
Leszarom az embereket. A vámpírokat meg nem érdekli a mágia.
*Visszarakja a köveket a tarisznyájába, majd mosolyogva Alicera néz*
Hogy vagy?
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 1:41 pm

Egész jól, ahhoz képest hogy egy nyomkövető lóg a seggemben, ami mindenféle negatív jelet kibocsátva űzi el előlem az állatokat, amitől nem vadulnék be, és nem vetném rád magam, hogy ne haljak éhen.
*Vállat von, majd leül mellé*
Történt veled valami este?
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 1:44 pm

Nem a nyomkövetőnek van negatív kisugárzása, hanem neked. Az a kavics tök ártalmatlan. Csak én érzem az erejét.
*Mosolyog továbbra is*
Nem, semmi érdekes. Ó, igen! Találkoztam azzal a lánnyal, akitől tegnapelőtt tartottál. Elég fura, de nem hinném, hogy veszélyes.
*Nyújtózik egyet*
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 1:52 pm

Tényleg?
Beszéltetek?
Hogyhogy?
*Pár másodperc után eszébe jut a férfi, aki érdeklődött a szigetről*
És Griewer?
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 1:54 pm

Vele jött a lány.
*Kis szünetet tart, felnéz az égre*
Griewernek szépen elmeséltél mindent. Attól tartok, tudja, ki vagy.
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 1:59 pm

Itt mindenki vámpír, nem tűnök ki közülük.
Semmi olyat nem mondtam neki, amitől meg tudna különböztetni a nevemen kívül.
*Néz rá értetlenül*
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 2:02 pm

*Előkap egy doboz cigit, kivesz egy szálat, és a szájába emeli*
Inflammo. (lángra lobban)
*Nagyot szív a rúdból, majd sóhajtva kifújja a füstöt*
Megtudtam, hogy egy csapat vadász érkezett a szigetre.
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 2:05 pm

*Kérdezés nélkül, mielőtt eltenné Naito, kikapja kezéből a dobozt, és ő is vesz egy szálat, majd gyújtójával gyújtja meg*
Vadászok?!
Mégis hogy kerültek ide?
Kitől tudod?
*Szív egy nagyot belőle, majd kifújja a füstöt, és visszaadja a dobozt báttyának*
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeMon Apr 27, 2009 2:08 pm

Hajóval.
És az egész falu róluk beszél.
Elképzehető, hogy nem igaz, csak megint valami pletyka. De az a két alak... Hanabi és Griewer. Valami nem oké velük. Jobban érzem őket, mint az embereket.
*Alicera pillant*
Ezért is furcsálltam, amikor megtaláltalak, hogy azzal a férfival beszélgetsz.
Back to top Go down
Kuroi Hanabi

Kuroi Hanabi

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 7:18 pm

* Kellemes ,nem elcsigázott léptekkel sétált a fák között. Néhány ki volt döntve ,de ezt annak tudta be ,hogy a vámpírok éjszaka is vadásztak. Már vagy 3-4 napja itt volt ,de semmi konkrétat nem talált. Persze megtudott pár infót ,de a legtöbben azt sem tudták kik azok a Hikari testvérek. Rendesen elvegyült ,szerencsére eddig nem akarta semmi megtámadna ,de nem, szabad előre inni a medve bőrére, ki tudja mi történhet még. Azonban nem szeretné még megmutatni a másik odalát. Még nem.*
Istenem....nagyon fúj a szél..
* Emeli a kezét az ég felé egy kicsit s igaza is volt. Egyre erősebb szél áramlat jött a tenger felől. Mondju figyelmezteték már ma.*
Azt mondták nem szerencsés ma kijönni a faluból ,mert nagy vihar lesz... azonban az öreg férfi nem mondta meg hogy-hogy...én meg nem maradhattam, de megigértette velem ,így majd vissza megyek....ha tudok időben.
* Sóhajtott s leült egy kidölt farönkre miközben elgondolkodva a gyűrűt nézegette s piszkálta ami a nyakában lógott egy láncon.*
Gin...
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 7:31 pm

*A nagy széllel küzdve késő délután gyors léptekkel halad az erdőben. Jobb kezét maga elé tartva védekezőn a nagy fuvallat ellen halad, közben gyakran szitkozódik, láthatólag elég feszült. Nyakában persze szokás szerint lóg a nyomkövető - aki ismerte, szinte mind megjegyzést tett rá.*
Francba evvel a hatalmas széllel.. 4 napja nem ettem semmit..Nem lesz elég egy nyúl, minimum 5 őzet fel tudnék most falni..
*A nagy szél sokkal könnyebben viszi az emberek, vagy más lények illatát, így hamar megérzi Hana jelenlétét*
Itt van a furcsa lány..
*Lassítani kezd*
És ha.. megpróbálnám..Nem, tűrtőztesd magad.. A francba, de olyan jó illata van..
Back to top Go down
Kuroi Hanabi

Kuroi Hanabi

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 7:39 pm

* Miközben figyelte a kis ékszert rossz érzése támadt. Érezte azt a kissé lidérces bizsergetést amit általában a vámpíroknál szokott. Nem gyanúsan de figyelően körbe tekintett ,ám sehol nem látott egyet sem.*
A közelben lehet....jobb ha nem csinálok hirtelen mozdulatot ,nagyon gyorsak, és könnyen változhat az erő igény.
* Próbálta a széllel együtt mozgatni kezeit néha ,hátha valami történik de még semmi. Aztán egyszer csak egy apró gally törés s a szemeit felvonta.*
Itt van a közelben.Már készülödött ,de nem akart hirtelen harcot. Csak ha muszály.*
Kerüld a feltünést...ezt mondta a fönök...igyis baj ,hogy az egész falu rólunk beszél.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 5 I_icon_minitime

Back to top Go down

Erdő - Vampires' Island
Back to top 
Page 5 of 21Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Higure - Vampires' island
» Higure - Erdő - Tó
» Higure - Erdő - Elhagyatott Templom
» Higure - Erdő - Nobuhiko Palotája