Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters | |
Author | Message |
---|
Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:46 pm | |
| *Bár olvasgatja a könyvet, elméje messze jár. Fejében egy furcsa sziget van és egy különös testvérpár...* Vajon...ők lennének azok? Különös érzés az megvolt, főleg a lány. Egy állattetemmel a kezében. Érdekes...egyelőre várunk... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:53 pm | |
| Ha kinyírnálak, sokkal jobb életem lenne... *Temeti az arcát a tenyerébe, és nagyot sóhajt* Mostmár tényleg rád rakok egy nyomkövetőt. *Elővesz a tarisznyájából egy bőrszíjon lógó kis követ, és a tenyerébe temeti* Prevenire! *A tenyere felizzik egy pillanatra, majd a követ Alicenak nyújtja* Tessék. Nem baj, ha nem a nyakadban van. Nem hinném, hogy előnyös. | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:06 pm | |
| *2-3 óra után felriad álmából, ugyanis a fáradtságtól spontán elaludt* Elaludtam? Mindenem megvan..? Remélem az a lány nem lopott el semmit. *Miután leellenőrizte hogy mindene megvan-e, útnak indul az erdőben* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:09 pm | |
| Nade.. naito, az istenért műveled ezt velem! *Sóhajt* Nem vagyok már kislány, hogy folyton a nyomomban légy, tudok magamra vigyázni! *Halvány mosoly* Ne aggódj miattam. | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:13 pm | |
| Tudom, hogy nem vagy már gyerek, de látod, az előbb is mit csináltál! Ha máshogy nem megy, majd így... *Alice mögé lép, a nyakába köti a szíjat* Commoror! (marad) Majd levesszük, ha elmúlt a veszély. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:18 pm | |
| *Unottan nézegeti a könyvet, egyszer azonban furcsa energiát érez. Körbepillant és elkomorodott képpel kémleli a terepet.* Furcsa...mintha valaki mágiát használt volna... *Végül megvonja a vállát és tovább olvas...* | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:22 pm | |
| *Meglátja Alicet és Naitot* Hm...az az a lány akivel nemrég találkoztam..de az ki a franc, és...mi a francot csinál? *Döbbenten néz* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:26 pm | |
| *Mérgesen toporzékolni kezd* Naito, ne tedd ezt velem! Ez így nem ér! *Mérgesen próbálja leszedni nyakáról, de lehetetlen. Idegesen hadonászni próbál tőrével, majd megpróbálja leszedni avval, de sikertelen a próbálkozás* Most miért kellett ez?! | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:28 pm | |
| *Karba teszi a kezeit* Tudod, jól, miért. *Mérgesen elfordul, és ekkor veszi észre az őket figyelő Luthert* Mi a jó élet? Már megint egy vámpír? | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:31 pm | |
| *Nem bírja tovább, és Alice láttán hangosan nevetni kezd, majd rádöbben hogy elárulta magát* Mindegy...biztos már észrevettek. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:37 pm | |
| *A hirtelen hangra megfordul* Hé, te! Ne röhögj ki! *Toporzékol* Kettészedlek két másodperc alatt! | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:40 pm | |
| *Alice felé fordul* Tán őt is ismered? | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:42 pm | |
| *Mégjobban elkezd röhögni* Kettétépni, igen! Hah! Pont most! | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:46 pm | |
| [ Sziasztok ^^]
* Fut az erdőben ,s mikor végre leáll ,csak kapkodja a levegőt.* Ki gondolta volna ,hogy itt vannak kutyák... Ááá...kiváncsí vagyok vajon a csapat többi része merre lehet, és egyáltalán hova tűntek azok tegnap.... *sóhajt s már ment volna tovább ,mikor hangokra lett figyelmes ,így átsétált egy bokornál s meglátta őket, kikerekedett szemmel.* Milyen kicsi a világ....ezek a tegnapiak | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:54 pm | |
| /Szia Hana =D/
*Felkapja a fejét* Megint. *Körbepillant, de nem lát senkit* Fura... pedig közel van. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:54 pm | |
| Igen, ő egy két lábon járó szerencsétlen vámpír.. Most viszont mennem kell bátyus.. Éhes vagyok.. *Avval a lendülettel el is tűnik* [mennem kell, baii ^^ és szia hana^^] | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 9:58 pm | |
| Méghogy szerencsétlen...idióta fruska. *Elfut* [Én is megyek, lóéjt nektek.] | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:04 pm | |
| [ Sziasztok ,jóéjt XD ]
*Kicsit hátrál ,nehogy észrevegyék s leguggol.* A 3-ból maradt 1... De nem érzem veszélyesnek...Még jó... *Cseppek a fejénél miközben gondolkodik* Griewer kapitány azt mondta ,kerüljük a feltűnést... Ehhez képest kíváncsi vagyok hova tűntek el. Hát igen, tény ami tény ,nem feltűnősködnek. | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:07 pm | |
| *Ahogy a lány megmozdul, megérzi a jelenlétét, és hirtelen abba az irányba fordul* Játszunk? *Lassan elindul a bokor felé, megáll előtte és kinyújtja a kezét, de végül meggondolja magát - nem kellene idegenek előtt mágiát használnia. Így csak kikerüli a bokrot, és tétován néz a mögötte guggoló lányra* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:15 pm | |
| hm ? *Kerekedtek ki a szemei hiszen megérezte váratlanul a fiú jelenlétét, s egy gyors reflexszerű mozgással hátra ugrott ,aminek következtében most a fiúval szemben volt.Először védekező pozícióban áll ,de egy gyors mozdulattal s zavart mosollyal lekezelte ezt egy normálisabba.* Ne feltünösködj *Gondolta azonban észrevette a tekintetét a srácnak s valamit furcsállt benne. Normálisabban leporolta a ruháját ,majd az 5. csendes feszült perc után végre megszólalt.* Csak kiabálásokat hallottam... *Pillantott rá, sokan nem hitték el hogy vadász, nemcsak mert fiatal.* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:17 pm | |
| És annyira megijedtél, hogy elbújtál a bokorban? *Gúnyosan elmosolyodik* Mit keres egy ilyen magadfajta leányzó egy ilyen veszélyekkel teli erdőben? *Körbenéz* És egyedül? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:22 pm | |
| Nem ijedtem meg ,de nem szerettem kalamajkába kerülni ,ha észrevetted volna volt veled 2 vámpír....s mint gondolom tudod én nem vagyok az....ahogyan te sem. * Pillantott rá s a kérdésére felvett egy gúnyos mosolyt ő is.* Mit érdekel ez téged ennyire ? Tán egy kaszaboló sorozat gyilkos vagy ? * Majd sóhajt s elmosolyodik de tartja Naito tekintetétt.* Mint látod nagylány vagyok. De ezt én is kérdezhetném tőled....szépen itt hagyott a barátnéd és barátod... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:25 pm | |
| *Halvány mosoly* És ha az lennék, mit csinálnál? Megállítanál? Gondolod menne? Hiszen, mint az előbb mondtad, nem vagy vámpír. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:28 pm | |
| *Hosszú idő után felpillant a könyvből és feláll. Könyvét elrakja, majd kardját magához ragadva elindul ki az erdőből.* Elég hosszú volt a nap, lássuk milyen is este a mi kicsiny falucskánk...ha szerencsés vagyok még találkozok Amyvel vagy valamelyik társammal útközben, vagy ott.... *Ahogy lassan megy egyszer csak megérzi egyik társa erejét a levegőben.* Heh...még szerencse, hogy ennyi idő után emlékezetembe véstem a lány auráját...Kuroi, az új lány.... | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:29 pm | |
| *Kissé sietős léptekkel halad a számára idegen erdőben majd meglát egy kimagasló fát, odamegy majd felugrik rá és megpillantja Higure-t nem túl távol* Hmm... érdekes sziget... remélem itt nyugtom lesz egy kis időre... *A fa tetejéről egyenesen a földre ugrik és tovább halad a fau irányába* | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
| | | | Erdő - Vampires' Island | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |