Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters | |
Author | Message |
---|
Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:35 pm | |
| Nem ,de te sem. *Csipőjére teszi világos kezeit. * Nem szép dolog lebecsülni a embert a külseje alapján a.... * Nem tudja a nevét így hirtelen elakadt ,majd elmosolyodott haloványan.* Hiszem ,hogy nem csak te tudnál nekem olyat mutatni ami új, hanem én is neked. Azonban ,nem azért jöttem ide ,hogy bajt keverjek... sem ,hogy harcoljak ha nincs mire. *Nézett körbe, majd kezet nyújtott az idegen felé* Akkor kezdjük előlről. Örvendek Cinikus úr. A nevem.... Mit mondjak most ? Úgysem ismerhet, nemrég kerültem csak a csoportba... A nevem Ruisu Hanabi. Nem árt a elővigyázatosság. | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:38 pm | |
| Sanada Takanori. *Kezet fog a lánnyal* Ezesetben miért vagy itt a szigeten? Már ha szabad érdeklődnöm. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:40 pm | |
| *Ahogy sétál meglát egy igencsak nagy sietségben lévő alakot. A férfi a következő pillanatban egy magasabb fára felugrik és a város irányába pillant.* - Nocsak...ahogy sötétedik, úgy jönnek elő az éjszaka lényei? *A férfi leugrik és sietős léptekkel halad tovább, Griewer pedig a nyomába ered...* Kár rejtőzni, úgyis megérzi a szagom... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:46 pm | |
| Érdeklődni szabad ,sőt választ is adok Takanori. *Néz rá ,majd el .* Mindenkit elvesztettem aki fontos volt nekem...s mivel a faluban csodabogár voltam, eljöttem onnan. S ez 3/4 igaz is... És te ? Miért pont ide jöttél a barátaidal ? *néz rá* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:48 pm | |
| *Hamar észreveszi hogy követik* Lehet, hogy egy vadász... *Egyszer csak megtorpan és megszólal* Miért követsz? | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:49 pm | |
| Nyaralunk. *Mosolyodik el* Csodabogár? Nekem átlagosnak tűnsz. Mármint, ezt nem sértésnek szánom ám. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:51 pm | |
| *Ártatlan mosollyal az arcán éri utol a férfit, majd megáll mellette* - Én? Én nem követlek, egyszerűen én is a faluba tartok. A véletlen műve, hogy előttem jártál pár méterrel...mögöttem is lehettél volna, ha nem sietsz ennyire...nemde? *szemében ravasz fény csillan, majd kabátja zsebébe nyúl...* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:55 pm | |
| *Meglepődik* Nyaralni ? Érdekes választás...de nem biztos ,hogy rossz. *Gondolkodik el ,majd nevet egy halkat.* Nem veszem, bár meglepő. Mondjuk te sem tűnsz éppen valami másnak. * Viccesen megvizsgálja---> Magyarul : Guggol jobbra ,balra s nézi ,de csak viccből XD. Majd elmosolyodik a mutató ujjával jelezve * Látod... Az élet néha becsapós ^^ Sajnos mennyire is... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 10:58 pm | |
| Heh... *Felhúzott szemöldökkel figyeli, ahogy a lány körbevizsgálja, de azért elmosolyodik* Tévedtem. Mégis furcsa vagy. | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:01 pm | |
| *figyeli a mozdulatait* Értem... és voltál már a faluban? Először járok erre, érdekelne mi van itt... *közben újra elindul, de figyeli a férfit* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:03 pm | |
| *Követi az idegent.* - Hozzád hasonlóak. Illetve már megbocsáss, de ha jól gondolom vérszívó vagy. A magasugrást és az utána való érkezést elnézve ez jutott az eszembe. Mellesleg az én nevem Griewer Wratwolf és egy vándor bárd vagyok, amolyan kalandor fajta. Egy-két napja érkeztem én is. Mi járatban erre felé? | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:07 pm | |
| *Mikor az illető elmesélte neki hogy vámpír kicsit összehúzta a szemét, de aztán hallgatta tovább* Ha akarnám sem titkolhatnám magam ha tényleg vámpírok vannak erre... Értem... köszönöm az információt... Kaiji vagyok és hozzád hasonlóan vándor, csak véletlen tévedtem erre... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:09 pm | |
| Csak egyes emberek hozzák ki belőlem. Te meg Cinikus. *Nyelvet ölt rá ,majd halovány mosoly majd ránéz egy sóhajjal* Amúgy csak viccelődtem... gondolod ilyen ugribugri vagyok ? Mondjuk az nem probléma, örülj az életnek, amíg megadatik, ki tudja mikor veszik el. *Leül a fűbe s előre mered.* Sajnos van ,hogy az emberek nem értik meg a mást és félnek tőle, mert nem ismerik ,pedig ki tudja ,lehet nem is jó...vagy rossz. Ilyenkor tied a döntés. *Rá pillant* Vagy elfogadod az élet adta képességed akár átok akár nem s élsz ahogyan tudsz. Vagy elrejted örökre s akkor az életedben ténylegesen csak egy átok lesz.... lidércnyomás ,nehogy kiderüljön. Én az előbbit választottam...bármennyire is vagyok furcsa. * Nézi a kis pitypangot ami a fűben nővekedett* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:10 pm | |
| Legalább beismered haver...nem mintha lehetne tagadni. Olyan szinten érezni az aurádon, hogy a felmenőid tiszták, hogy az lesokkol. Nemesi származású patkány...te is azt hiszem a listán leszel egy napon... *Arcán továbbra is ott van az álszent mosoly, közben zsebéből kihúzza a kezét* - Nem sokára megérkezünk... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:14 pm | |
| *Csendben hallgatja a lányt, közben karba teszi a kezeit* Átok? Lidércnyomás? Élet adta képességek? Nem igazán értem, miről beszélsz. Arra akarsz kilyukadni, hogy annak ellenére, hogy ember vagy, van valami különlegességed? | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:16 pm | |
| *Eléggé zavarja a társa... érzi hogy nem igazán barátkozni akar vele...* Rendben... azt hiszem azzal kezdem keresek egy szállást... *kezeit zsebre rakja, de továbbra is figyelmes marad, bár nem akarja hogy feszült legyen körülötte a levegő* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:17 pm | |
| - Nos...én még megakarok valamit nézni mielőtt bemegyek a faluba. Azt hiszem elhagytam valamit. Ég veled... *Ezzel faképnél hagyja a férfit és elindul arra, amerre érzi társa energiáját* Francba..."ő" miatta nem nyírhatom ki ezt a patkányt se. Pedig ez egy kristály tiszta példány. az ilyenek a legfőbb gondjai az embereknek.... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:20 pm | |
| Uppsz ,ne feltünösködj te hülye lány! * Magában már majdnem agyoncsapta magát ,de így csak zavart mosollyal figyelte tovább a virágot.* Kutyatej...nem tartanak semmire ,sok van belőled ,s bár nem vagy nemesi ,mint a rózsa....szépséged egyszerűségében felülmúlja... *Rápillant.* Empátia nem más, vagy kártyavetés még hozzá... Nem sok ,de elég ,hogy kinézzenek a faluból. Kicsit kevesebbet mondtam...de nem gond. Furcsa...hisz ha tudom megérezted ahogyan itt voltam... ember nem érez, nem olyan erős az intuciója...a sima emberé legalábbis. *Pillant rá aztán újra a virágra.* Érted te nem vitás....Úgyebár Takanori. *Kedves mosoly* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:23 pm | |
| *Elmosolyodik* A fenébe. Milyen igaz... Azt hiszem, felesleges virágokról beszélgetnünk. Mindegyik elhervad egyszer. Az emberek - vagy a vámpírok - mások. Ezt te is tudod. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:27 pm | |
| - Jól gondoltam, hogy ismerős hangokat hallok... *Szólalt meg miközben az egyik fa mellett megjelent. Rábiccentett Naitora, majd a lányhoz lépett.* - Mindenhol kerestelek, már a faluban kellene lennünk tudod-e? *Naitohoz fordul* - Bocsáss meg, tudod ő az útitársam. Legalábbis ő volt az aki mesélte, hogy létezik ez a sziget is és ő kísért el ide... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:31 pm | |
| * Vesz egy mély levegőt.* Nem teljesen, a növények olyanok ,mint az emberek. Elhervadnak majd újra növekednek s kinyilnak s újra növekednek. Ez a természet körforgása ami a legtöbb dologra igaz, hiszen a növények között is van parazita. * Majd ránéz* De igazad van...a vámpírok mások, mert náluk befejeződőtt a körforgás náluk nincs olyan hatalmas öregedés vagy hirtelen halál, sem betegség. Csak szüntelen éhség... Ha valahogyan meglehetne oldani ,az jó lenne. Nem gondolod ? *Pillant rá* Ezért is jó Higure...tudtom szerint békeféleség van.... *Ebben a pillanatban megjelenik mellette egy alak s szemei ahogyan rápillantana kikerekednek.* Fönök... Griewer úr... * Motyogta ledöbenve* Nem tudtam ,bocsásson meg ,csak sétáltam és találkoztam Takanori-val... Rendes alak... Mit fogok én kapni ^^" | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:33 pm | |
| Hmm? *Griewerre pillant, majd vissza Hanabire* Nem azt mondtad, hogy egyedül jöttél? | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:35 pm | |
| - Hát miután elvált tőlem, biztosan egyedül. Mivel az útnak egy kisebb részét a szigeten már mindketten külön tettük meg... *A lányra mosolyog, de szemében láthatatlan harag gyulladt.* Te szerencsétlen... - Azonban mi van a húgoddal, Amyvel? Legutóbb is a sietséged miatt rángattad el...nemde? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:40 pm | |
| * Látja a mérget, s ezért nyel egyet halkan ,majd elmosolyodik Takanori felé* Pontosan. Úgy volt a nyomomban marad... de tudod milyen egy vándor ha meglát egy szép lányt...lemaradt s elváltunk... Én meg sétáltam ,gondoltam elég nagyfiú már... *Nagy mosoly a srácra,majd meglepödik* Szóval az a lány a húgod ? Azt hittem azért rohant el mert megbántottad a barátnőd...nem igazán hasonlitotok egymásra... De nem vedd ezt sértések ^^ | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 11:43 pm | |
| *Elmosolyodik* Így már értem. Amyvel pedig megbeszéltem, amit szerettem volna. És igen, ő a húgom. Mondták már páran, hogy nem hasonlítunk, de végülis nem vagyunk ikrek. *Vonja meg a vállát* | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
| | | | Erdő - Vampires' Island | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |