Who is online? | In total there are 10 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 10 Guests None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Tengerpart | |
|
+4Kathy Hellsing Kaiji Shenin Griewer Wrathwolf Hikari Alice 8 posters | |
Author | Message |
---|
Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 9:54 pm | |
| *Csak nézi nagy szemekkel, de még mindig sír. Aztán váratlanul leül a homokba.* - Ön... Hikari Naito..igaz ? ~ Nem tudja ki vagyok...én...amúgyis bizts elfelejtett már...~ *Zavartan elmosolyodott oldalra nézve.* ~ Persze elvileg én halott vagyok...de pont most X:~ - Hallottam ,önről keveset, az esküvőre jött ide ? *Pilalntott rá miközben törölgette le a könnyeit* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 9:57 pm | |
| Rólam? *Felhúzza a szemöldökét. Mostmár minden kedvesség eltűnik a hangjából.* Mégis kitől? És milyen esküvő? Ki maga? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:02 pm | |
| *Ránéz ,majd el.* - A nevem nem lényeges....- mondja a végét szomorúan. - Itt éldegélő vámpír vagyok és kész...vagy hasonló - Gondoltam mivel Hikari ezért...tud róla...de ha nem... *Kezdte el de aztán ránézett váratlanul* - Hikari Alice és Kurayami Nobuhiko esküvője... *Felállt hogy kicsit menjen arrébb de ekkor váratlanul kiesett az a medál amit Naito-tól kapott. Ijedten tekintett rá.* ~ Fene...~ | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:04 pm | |
| Alice? *Hitetlenkedve néz a lányra, aztán észreveszi, hogy leejtett valamit. Lehajol a medálért, és nyújtaná a lánynak, de megakad a szeme a lángokon.* ...Hana? *Figyeli elhűlve a medált, majd lassan a lányra emeli a tekintetét.* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:12 pm | |
| *Nézi a medált szomorúan ,majd rápillantott a fiúra de el is vette a tekintetétt. Egy éve itt találkoztak útoljára erre most itt kell újra ilyenkor...ez szörnyű. A lány karba tette a kezeit szomorúan.* - Ő ...meghalt... *Aztán feszült csend következett majd 2-3 perc múlva mégis megszólalt a lány.* ~ Nem szabad hazudnom...ha Alice veszélyben van csak te segithetsz...de nem fogsz csak egy idegennek....~ *Aztán lassan az 5. perc után leemelte a parókát a fejéről s kiengedte a már fenekéig érő hosszú haját. Régen lehetett önmaga és ez furcsa is volt. Még mindig szomorúan nézett oldalra, nem mert Naito szemeibe nézni.* - Nobuhiko megölt...majdnem, de mindenki így tudja. Azért álcázom magam ,mert így megvédhetem Alice-t....szinte már egy éve...miútán elmentél.sokáig nem tudtam mozogni... *Jobban karolt magába szinte ölelve.* - Mivel elmentél csak én védhettem meg...de nem ment még...ezért meghaltam... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:18 pm | |
| *Némán hallgatja a lányt, majd néhány másodpercnyi csend után felnevet. Inkább fájdalmasan, mint vidáman.* Miről beszélsz? *Visszanyújtja a medált Hanabinak.* Ez őrültség... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:24 pm | |
| *Össze szorítja a szemeit ,majd végre rátekint ,szemeiben fájdalommal. Közben elveszi lassan a medált.* - Köszönöm.... - Nem... Mindenki azt hiszi halott vagyok.... Így megtudom állítani majd Nobuhiko-t.... - Igazából..miután Alice-tól megtudtam ,hogy elmentél...tényleg úgy éreztem, hogy meghaltam... könnyű volt eljátszani... *Mosolyodott el, majd rápillantott kicsit aggodalmas arccal de közben szomorúan.* - Ne vágj ilyen arcot... - Miért nem szóltál ? *Kötötte lassan vissza a nyakába a nyakláncot ,de azon a láng igen parányi volt. Égett de nem úgy mint régen.* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:31 pm | |
| Nem volt időm szólni. *Megvakarja a tarkóját, és a tengerre néz.* Igazából, nem gondoltam volna, hogy egyszer visszajövök. *Elereszt egy fanyar mosolyt.* Hiányoztál. | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:37 pm | |
| *Ő is rápillant a tengerre. Majd szomorúan tekintett előre.* - Nem ? Akkor...hogy-hogy ? *Kérdezte elcsukló hangon., majd váratlanul ránéz döbbenten. Aztán a kezeivel eltakarja az arcát s csak 1-1 pici könny csordul le.* - Azt hittem szórakoztál....a táncunk... *Törölte a könnyeit le.* - Semmit nem változtál.. *Mosolyodott őszintén el.* - Örülök..hogy itt vagy... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:40 pm | |
| *A lány zavartsága kicsal belőle egy apró mosolyt. Hirtelen magához húzza, és átöleli.* Ne haragudj. | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:47 pm | |
| *Meglepődik zavartan ,majd elpirul. Megöleli a fiút szorosan s picit könnyezik még.* - Hülye......hülye...hüülye... *Ütött a mellhasára egyet , majd zavartan elmosolyodott. Megnyugodot ha átölelte.* - Hiányoztál....nekem is... *Aztán csendben volt egy ideig ,majd megszólalt halkan.* - És most mit akarsz csinálni ezentúl ?? - Emlékszel a táncunkra... *nevettet picit fel* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:50 pm | |
| Hát, táncolni többet biztosan nem fogok. Továbbra se tudok. *Vág be egy fintort.* Nem tudom. Azt se tudom, miért jöttem ide vissza... bár így, hogy te fogadtál, megérte. *Mosolyodik el.* Bár kissé szokatlan fogadás volt... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 10:58 pm | |
| *Néz rá nevetve* - Akkor is kellemes emlék lesz... *Pillant rá apró mosollyal.* - Én...nagyon örülök neked.... Aztán amikor hozzátette a fiú, kibújt az öleléséből zavartan ,nézet oldalra csípőre tett kézzel.* - Gondjaim vannak .xD - Persze... gondolom az jobban tetszett volna ha a nyakadba ugrom s elmondom menyire szeretlek, majd megcsókollak mint a Happy Endekben.... *Mondta parányi durcával aztán mikor rájött ,hogy kikotyogott valamit egyik kezével eltakarta picit az arcát de még mindig oldalra nézett, picit vörösen.* ~ Miért nem tartod a szád XD!!!!~ | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:01 pm | |
| Próbáljuk ki. *Teszi ő is csípőre az egyik kezét, Hanát utánozva, aztán ismét átkarolja a lány derekát, és közelebb hajol hozzá.* Szeretlek *suttogja a szájába, majd megcsókolja.* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:11 pm | |
| *Először majdnem elnevette magát majd mikor Naito átkarolta lepetten nézett rá nagy szemekkel teljesen vörösen,.* ~ Én...te...~ - Én...én is... *Mondja halkan mielőtt még Naito elkapta volna a száját. Aztán lehunyja zavartan a szemeit visszacsókol. Fogja a fiú ingét ,majd a csók végén zavartan néz vissza rá.* - Na igy tetszett ? XD *Nézet rá halvány mosollyal* - Élvezed ,hogy zavarba hozol ? | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:13 pm | |
| Meglehetősen *terül szét perverz vigyor az arcán.* Mellesleg... mégis mi ez az esküvő dolog? *Előkap egy cigit, és meggyújtja* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:26 pm | |
| * Néz rá ,megszokta ,hogy cigizik majd sóhajt* - Csak annyit tudok ,hogy elvileg hirtelen Alice nagyon boldog lett és hozzá akar menni Nobuhiko-hoz...de szerintem ez mögött áll valami...főleg mert Griewer megint tervez valamit... megakarja Nobuhiko-t őlni...és közben Kaiji-ra is küldött valakit.... *Pillantott rá gyanúsan.* - Ideges vagy ? - Alice biztos nagyon fog örülni neked... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:28 pm | |
| *Sóhajt* Ha Alice boldog, akkor nincs rám szüksége. *Kisebb hatászünet.* Kéne szerezni egy hajót. Ha esetleg sikerül találni... volna kedved velem jönni? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:35 pm | |
| - Miből gondolod ? Szerinted boldog az mellett aki elvileg a gyilkosom? Ha boldog akkor én sem zaklatnám! *Aztán meglepődik a kérdésen s kicsit elnéz.* - Komolyan mondod? *Néz rá hitetlenkedve majd megforgatja a medálját amit tőle kapott .* - De....veled mennék ha komolyan gondolod...és ha...tudnám ,hogy Alice biztosan boldog.. *Rápillant* - De előtte kérlek derítsük ki...mert nem hagyhatjuk itt ha igazából nem boldog és lenne alkalmunk rá! Kérlek.... *Néz rá aztán eszébe jut valami. Közelebb hajol hozzá ,kiveszi a zsebéből s felakasztja a fiú nyakába.* - Ezt neked vettem... pont ma...ahol tőled kaptam ezt... - Szeretném... ha elfogadnád.... és ha történne valami akkor emlékez rám ^^ *Aranyos mosollyal mutatja a sajátját ,majd a fiúéra néz. Azon is Runa volt...* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:37 pm | |
| *Meglepődik, és a medált nézi.* Egy év telt el, és minden nap gondoltam rád... de köszönöm. *Mosolyodik el* Rendben van... akkor viszont kell egy szállás. | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:43 pm | |
| *Nézi kedves mosollyal, apró zavarral* - IGEEN! *Néz rá nagy mosollyal ,átölelve.* - Köszöönöm! *Aztán feláll* - Hm... a városban sok hely van...tényleg...te még nem is láttad a templomot... *Pillantott rá* - Én ott aludtam eddig ,nem összkomfort csak szép..de akkor menjünk majd a városba...pénz nem kell ...a idősek..tudod akik egy éve magukhoz fogadtak biztos befogadnak téged is... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:48 pm | |
| Persze, hogy befogadnak... elvégre jóképű vagyok. *Kicsit oldalra dönti a fejét* Akkor menjünk. Egész nap hajóztam, kicsit fáradt vagyok... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:52 pm | |
| *Rápillantott a lány enyhe vigyorral ,majd elnevette halkan magát.* - És tele önbizalommal! - Elhiszem.. majd megágyazok neked az egyik szobában..hidd el nagyon kedvesek. *Állt fel egy mosollyal ,s rápillantott.* - És ha éhes vagy akkor keresünk neked valami finomat. *Kacsintott felé, aztán megvárta s elindult melette* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Mon Aug 03, 2009 11:54 pm | |
| Rendben *mosolyodik el* Maradjunk az alvásnál. *Elindul a lány után.* | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Tengerpart | |
| |
| | | | Tengerpart | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |