HIGURE RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.japan-mania.gportal.hu

HomeHome  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Top posters
Hikari Alice
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_vote_lcapErdő - Vampires' Island - Page 2 I_voting_barErdő - Vampires' Island - Page 2 I_vote_rcap 
Kuroi Hanabi
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_vote_lcapErdő - Vampires' Island - Page 2 I_voting_barErdő - Vampires' Island - Page 2 I_vote_rcap 
Griewer Wrathwolf
Hikari Naito
Kaiji Shenin
Kurayami Nobuhiko
Maaya Obscur
Luther
Kathy Hellsing
Takeshiba Li
Latest topics
» Higure - Sziklaszirt
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeFri Aug 28, 2009 10:45 pm by Kuroi Hanabi

» Tengerpart
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeMon Aug 03, 2009 11:54 pm by Hikari Naito

» Higure- Főtér
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeMon Aug 03, 2009 9:20 pm by Kuroi Hanabi

» Higure - Erdő - Elhagyatott Templom
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 8:40 pm by Takeshiba Li

» Higure - Erdő - Nobuhiko Palotája
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeTue Jun 02, 2009 8:22 pm by Kurayami Nobuhiko

» Erdő - Vampires' Island
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeFri May 29, 2009 12:56 pm by Hikari Alice

» 2009. április - május
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeWed May 27, 2009 9:22 pm by Hikari Alice

» Higure - Vampires' island
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeTue May 26, 2009 12:53 pm by Hikari Alice

» Higure - Erdő - Tó
Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSat May 09, 2009 12:45 am by Kuroi Hanabi

Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests

None

Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am

Erdő - Vampires' Island

Go down 
+7
Kaiji Shenin
Kuroi Hanabi
Luther
Hikari Naito
Hikari Alice
Griewer Wrathwolf
Kathy Hellsing
11 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next
AuthorMessage
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

Erdő - Vampires' Island - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 6:20 pm

*A lányra pillant elégedett mosollyal, majd ismét a könyvébe temetkezve megszólal.*
- Kegyed netán a vér zamatára vágyik, hogy engem embernek hív és halott őzzel a kezében járkál?
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 6:21 pm

Nem vagyok éhes.
*Az őzet nyomatosításképp elhajítja.*
Nem vámpír.. De más a szaga, mint az embereknek vagy a gruftiknak..
*Összevonja szemöldökét*
Magának olvasgat fel?
Back to top Go down
http://higure.vampire-legend.com
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 6:24 pm

- Igazából az erre tévedő báránykák, esetleg farkasok szórakoztatására kihangosítottam, ezen remekmű néhány sorát. Remekmű, nemde?
*Becsukja a könyvet, kabátjába rejti majd feláll és a lány felé fordul. Kardját övére köti, majd elindul Alice felé.*
- A nevem Griewer Wrathwolf. Kalandor vagyok, egy egyszerű vándor bárd. Megtudhatom az ön becses nevét kedves?
*ahogy a nevét kérte, enyhén meghajolt előtte. Pár méterre tőle megáll.*
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 6:59 pm

*Gyanakvóan végigméri a férfit*
Nem vámpír.. Amíg nem vagyok benne biztos, hogy ki ő, játszadozzunk kicsit.
Miagi Amy.
És mi járatban errefelé, egy ilyen veszélyes környéken?
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:00 pm

*Fél pillanatig némán végigméri, majd megszólal.*
- Amy? Szép név. Én mi járatban? Bárd vagyok, vándorlok. Éneklek, hősök történetét éneklem meg, terjesztem a legendákat. Világot járok. Erre sodort a szél. És te? Itt nőttél fel, vagy vándor vagy te is?
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:03 pm

Hát, nem igazán itt nőttem fel, nemrég kerültünk ide a bátyámmal.
Tokióban nem volt keresnivalónk már, új életet szerettünk volna kezdeni.
*Mondja komolyan.*
Baszki, Naitot nem kellett volna említeni..
*Hezitál egy percig, majd folytatja*
Szóval most itt élünk, ameddig lehet.
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:08 pm

*Figyelmesen végighallgatja a lány mondanivalóját, majd felvont szemöldökkel halkabban megszólal.*
- Mennyi ideje vagytok itt? Mesélj egy kicsit a szigetről. Erre még nem jártam...
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:14 pm

*Továbbra is, minden mondata kezdetén méregeti Griewert. A kinézetét, a ruházatát, fegyverét..*
Egy vagy két hónapja érkeztünk meg ide, Tokioban megvetettek minket, így kénytelenek voltunk ide költözni, itt ugyanúgy kezelnek minket. A szigeten főképp vámpírok vannak, de akad néha pár eléggé elszánt ember, akit vagy megölnek, vagy élve hagynak, attól függ, melyik vámpír bírja magát tartóztatni. Jóformán állati véren élnek.
*Direkt beszél T/3. személyben, hogy ne árulja el magát*
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:20 pm

*Amint beér az erdőbe, megáll. Körbenéz, majd tölcsért formál a kezeiből, és a szájához emeli*
ALI---
*Hirtelen elhallgat, és leengedi a kezeit*
Van itt még valaki...
*Jobbhíján elindul megkeresni húgát gyalog*
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:25 pm

*éppen válaszra nyitná a száját, mikor Naito elharapott kiáltásának szikrája megüti a fülét. Körbenéz és óvatosan balra-jobbra fordítja a szemét*
- Hallottad? Mintha valaki kiáltott volna. Vagy csak én hallottam félre?
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:30 pm

*Felkapja fejét az ismerős hangra*
NAI--
*Hirtelen ő is elharapja a szó másik felét*
NAINA!
[kuss, nem jutott más az eszembe xDDD]
*Megvakarja tarkóját*
A bátyám az, megint keres. Kicsit ideges lesz, lehet.
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:32 pm

*Megáll*
Naina? Naina, ez... egy női név...
*Megrázza a fejét, és a hang irányába indul*
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:42 pm

- Nai...Naina?
*mosolyogva felvonja a szemöldökét, majd megszólal.*
- Az...nem női név? Érdekes, na mindegy. Vámpírok által lakott sziget? Érdekes...nem gondoltam volna, hogy van egy hely, ahol a vérszívók el tudnak élni "harmóniában"...
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:44 pm

Hát, neméppen harmóniában, csak törekedünk.. Azaz törekednek arra, hogy békésen meglegyenek egymással. A táplálék-kínálat elég gyér, mert főképp csak állatok járnak errefelé, főleg, hogy emberek ritkán járnak erre.
*Megpillantja a közeledő fiút*
Á, szia!
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:48 pm

*Miközben ráérősen lépked Alice felé, már neki is kezd*
Nem tudom, milyen hülye játékot játszol már megint, de...
*Elhalad az utolsó, húgáékat takaró fa mellett, és észreveszi Griewert. Megáll, és el is hallgat. Értetlenül néz a férfire, majd Alicere*
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:52 pm

*A férfi mosolyogva rábólint Naitora, majd megszólal.*
- Bocsi a zavarásért. Griewer Wrathwolf, vándor bárd és kalandor. A húgoddal most találkoztam az imént és éppen a sziget érdekességeiről beszélgettünk. Örvendek a szerencsének.
*továbbra is mosolyog, de titkon jól megnézi magának.*
Amy és Naina, egy testvérpár Tokió városából? Érdekes...
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:02 pm

*Zavartan áll*
Hát, ő itt..
Naina.
A bátyám, igazából nem ez a neve, de mindig evvel szívatom, ugye?
*Zavart nevetéssel néz Naitora*
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:05 pm

Nem kevésbé.
*Biccent Griewer felé szárazon. Alice megjegyzésére pedig inkább nem reagál semmit... minek strapálja magát.*
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:08 pm

*Alice felé fordul ismét.*
- Azt mondtad Tokioban nem igen tűrtek meg benneteket. Megkérdezhetem, hogy miért?
*Közben továbbra is mosolyogva figyeli a testvér párt.*
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:17 pm

*Segítségkérően néz hirtelen Naitora, majd gyorsan rávág valamit, immáron halkabban*
Mert.. Mások voltunk, mint a többiek.
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:21 pm

Alice... Miért beszélsz ennyit egy idegennek?
*Idegesen összehúzza a szemöldökét*
Sajnálom, de nekünk most mennünk kell.
*Kicsit megnyomja a mondat végét, majd átvált a hangja csevegővé*
Talán mjad még összefutunk. Sok szerencsét itt!
*Biccent ismét Griewer felé, majd karon ragadja húgát, és elindul*
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:25 pm

-Rendben. Örülök, hogy megismerhettelek titeket. Még beszélünk...
*Rákacsint Alicera, majd odabiccent mosolyogva Naitonak.*
-További kellemes napot.
*Meg se várva, hogy elmenjenek leül egy fa tövébe és ismét könyvébe temetkezik...*
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:36 pm

Nade..
*Próbálja kiráncigatni magát, majd mikor már elég messzire kerültek, értetlenül megtorpan*
Ez a férfi nem vámpír, de nem is ember, Naito, és irántunk érdeklődött!
*Összehúzza szemöldökét*
Nézd, tegnap annál a lánynál ugyanilyen energiát éreztem, mint nála!
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:38 pm

*Megáll és szembefordul húgával*
És erre rögtön az a megoldás, hogy elkezdessz beszélni arról, hogy miért jöttünk ide?! Észnél vagy, te csaj? Látod, ezért vagyok mindig ideges, ha elmászkálsz! Mit mondtál még neki?
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:46 pm

Semmit, hazudtam.
Vagyis..
Elszóltam magam, hogy a tesóm vagy, és hogy vámpírok élnek itt, meg hogy egy hónapja érkeztünk meg ide, mert vámpír vagyok.
*Sajnálkozó tekintet*
Gommenasaaai ~~ Naito..
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

Erdő - Vampires' Island
Back to top 
Page 2 of 21Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Higure - Vampires' island
» Higure - Erdő - Tó
» Higure - Erdő - Nobuhiko Palotája
» Higure - Erdő - Elhagyatott Templom