Who is online? | In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters | |
Author | Message |
---|
Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 6:20 pm | |
| *A lányra pillant elégedett mosollyal, majd ismét a könyvébe temetkezve megszólal.* - Kegyed netán a vér zamatára vágyik, hogy engem embernek hív és halott őzzel a kezében járkál? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 6:21 pm | |
| Nem vagyok éhes. *Az őzet nyomatosításképp elhajítja.* Nem vámpír.. De más a szaga, mint az embereknek vagy a gruftiknak.. *Összevonja szemöldökét* Magának olvasgat fel? | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 6:24 pm | |
| - Igazából az erre tévedő báránykák, esetleg farkasok szórakoztatására kihangosítottam, ezen remekmű néhány sorát. Remekmű, nemde? *Becsukja a könyvet, kabátjába rejti majd feláll és a lány felé fordul. Kardját övére köti, majd elindul Alice felé.* - A nevem Griewer Wrathwolf. Kalandor vagyok, egy egyszerű vándor bárd. Megtudhatom az ön becses nevét kedves? *ahogy a nevét kérte, enyhén meghajolt előtte. Pár méterre tőle megáll.* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 6:59 pm | |
| *Gyanakvóan végigméri a férfit* Nem vámpír.. Amíg nem vagyok benne biztos, hogy ki ő, játszadozzunk kicsit. Miagi Amy. És mi járatban errefelé, egy ilyen veszélyes környéken? | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:00 pm | |
| *Fél pillanatig némán végigméri, majd megszólal.* - Amy? Szép név. Én mi járatban? Bárd vagyok, vándorlok. Éneklek, hősök történetét éneklem meg, terjesztem a legendákat. Világot járok. Erre sodort a szél. És te? Itt nőttél fel, vagy vándor vagy te is? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:03 pm | |
| Hát, nem igazán itt nőttem fel, nemrég kerültünk ide a bátyámmal. Tokióban nem volt keresnivalónk már, új életet szerettünk volna kezdeni. *Mondja komolyan.* Baszki, Naitot nem kellett volna említeni.. *Hezitál egy percig, majd folytatja* Szóval most itt élünk, ameddig lehet. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:08 pm | |
| *Figyelmesen végighallgatja a lány mondanivalóját, majd felvont szemöldökkel halkabban megszólal.* - Mennyi ideje vagytok itt? Mesélj egy kicsit a szigetről. Erre még nem jártam... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:14 pm | |
| *Továbbra is, minden mondata kezdetén méregeti Griewert. A kinézetét, a ruházatát, fegyverét..* Egy vagy két hónapja érkeztünk meg ide, Tokioban megvetettek minket, így kénytelenek voltunk ide költözni, itt ugyanúgy kezelnek minket. A szigeten főképp vámpírok vannak, de akad néha pár eléggé elszánt ember, akit vagy megölnek, vagy élve hagynak, attól függ, melyik vámpír bírja magát tartóztatni. Jóformán állati véren élnek. *Direkt beszél T/3. személyben, hogy ne árulja el magát* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:20 pm | |
| *Amint beér az erdőbe, megáll. Körbenéz, majd tölcsért formál a kezeiből, és a szájához emeli* ALI--- *Hirtelen elhallgat, és leengedi a kezeit* Van itt még valaki... *Jobbhíján elindul megkeresni húgát gyalog* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:25 pm | |
| *éppen válaszra nyitná a száját, mikor Naito elharapott kiáltásának szikrája megüti a fülét. Körbenéz és óvatosan balra-jobbra fordítja a szemét* - Hallottad? Mintha valaki kiáltott volna. Vagy csak én hallottam félre? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:30 pm | |
| *Felkapja fejét az ismerős hangra* NAI-- *Hirtelen ő is elharapja a szó másik felét* NAINA! [kuss, nem jutott más az eszembe xDDD] *Megvakarja tarkóját* A bátyám az, megint keres. Kicsit ideges lesz, lehet. | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:32 pm | |
| *Megáll* Naina? Naina, ez... egy női név... *Megrázza a fejét, és a hang irányába indul* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:42 pm | |
| - Nai...Naina? *mosolyogva felvonja a szemöldökét, majd megszólal.* - Az...nem női név? Érdekes, na mindegy. Vámpírok által lakott sziget? Érdekes...nem gondoltam volna, hogy van egy hely, ahol a vérszívók el tudnak élni "harmóniában"... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:44 pm | |
| Hát, neméppen harmóniában, csak törekedünk.. Azaz törekednek arra, hogy békésen meglegyenek egymással. A táplálék-kínálat elég gyér, mert főképp csak állatok járnak errefelé, főleg, hogy emberek ritkán járnak erre. *Megpillantja a közeledő fiút* Á, szia! | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:48 pm | |
| *Miközben ráérősen lépked Alice felé, már neki is kezd* Nem tudom, milyen hülye játékot játszol már megint, de... *Elhalad az utolsó, húgáékat takaró fa mellett, és észreveszi Griewert. Megáll, és el is hallgat. Értetlenül néz a férfire, majd Alicere* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 7:52 pm | |
| *A férfi mosolyogva rábólint Naitora, majd megszólal.* - Bocsi a zavarásért. Griewer Wrathwolf, vándor bárd és kalandor. A húgoddal most találkoztam az imént és éppen a sziget érdekességeiről beszélgettünk. Örvendek a szerencsének. *továbbra is mosolyog, de titkon jól megnézi magának.* Amy és Naina, egy testvérpár Tokió városából? Érdekes... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:02 pm | |
| *Zavartan áll* Hát, ő itt.. Naina. A bátyám, igazából nem ez a neve, de mindig evvel szívatom, ugye? *Zavart nevetéssel néz Naitora* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:05 pm | |
| Nem kevésbé. *Biccent Griewer felé szárazon. Alice megjegyzésére pedig inkább nem reagál semmit... minek strapálja magát.* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:08 pm | |
| *Alice felé fordul ismét.* - Azt mondtad Tokioban nem igen tűrtek meg benneteket. Megkérdezhetem, hogy miért? *Közben továbbra is mosolyogva figyeli a testvér párt.* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:17 pm | |
| *Segítségkérően néz hirtelen Naitora, majd gyorsan rávág valamit, immáron halkabban* Mert.. Mások voltunk, mint a többiek. | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:21 pm | |
| Alice... Miért beszélsz ennyit egy idegennek? *Idegesen összehúzza a szemöldökét* Sajnálom, de nekünk most mennünk kell. *Kicsit megnyomja a mondat végét, majd átvált a hangja csevegővé* Talán mjad még összefutunk. Sok szerencsét itt! *Biccent ismét Griewer felé, majd karon ragadja húgát, és elindul* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:25 pm | |
| -Rendben. Örülök, hogy megismerhettelek titeket. Még beszélünk... *Rákacsint Alicera, majd odabiccent mosolyogva Naitonak.* -További kellemes napot. *Meg se várva, hogy elmenjenek leül egy fa tövébe és ismét könyvébe temetkezik...* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:36 pm | |
| Nade.. *Próbálja kiráncigatni magát, majd mikor már elég messzire kerültek, értetlenül megtorpan* Ez a férfi nem vámpír, de nem is ember, Naito, és irántunk érdeklődött! *Összehúzza szemöldökét* Nézd, tegnap annál a lánynál ugyanilyen energiát éreztem, mint nála! | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:38 pm | |
| *Megáll és szembefordul húgával* És erre rögtön az a megoldás, hogy elkezdessz beszélni arról, hogy miért jöttünk ide?! Észnél vagy, te csaj? Látod, ezért vagyok mindig ideges, ha elmászkálsz! Mit mondtál még neki? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun Apr 26, 2009 8:46 pm | |
| Semmit, hazudtam. Vagyis.. Elszóltam magam, hogy a tesóm vagy, és hogy vámpírok élnek itt, meg hogy egy hónapja érkeztünk meg ide, mert vámpír vagyok. *Sajnálkozó tekintet* Gommenasaaai ~~ Naito.. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
| | | | Erdő - Vampires' Island | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |