| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters |
|
Author | Message |
---|
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:04 pm | |
| Hmm? Naito? nem értelek... | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:14 pm | |
| Ez nemigaz.. Elszóltam magam.. Jaaa, hát.. Öö.. Ő a bátyám, tudod.. Tegnapról.. *Zavart tekintet* | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:19 pm | |
| A bátyád? Takanori? *kissé értetlen arc* Akkor valamiről lemaradhattam... | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:20 pm | |
| Az igazi neve Takanori.. *Magyarázkodik* Csak én Naitozom folyton, nem így hívják. | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:24 pm | |
| Értem... *kissé elgondolkodik* És akkor ő hív téged Amy-nek? | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:25 pm | |
| ...Nos.. Igen.. Ezért Naito ki fog nyírni.. De kérlek ne mondd el senkinek.. *Suttogja* Nem szeretnék feltűnést kelteni.. | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:28 pm | |
| Értem... nem híresztelem, de akkor most hogy hívjalak? *közben nézi a lány arcát mintha látva valamit* | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:31 pm | |
| Alice.. De mások előtt csak Amy. *Közben észre sem vette, de Kaiji már a 'hatáskörzetén' belül volt, így megint átjárta a különös érzés* Túl sokan keresnek minket, így kénytelenek voltunk hazudni. | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:34 pm | |
| Rendben Alice... *elmosolyodik, majd a lány arcához nyúl, letöröl egy kis vért az álláról, majd lenyalja a saját ujjáról* Nem rossz... de az emberi finomabb... És mégis kik keresnek, és miért? | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:40 pm | |
| *Elmosolyodik* Emberére lenne szükségem igazán.. A mulatság végén estefelé még van pár ember, akit be lehetne csalni valami sikátorba, nagyon rég ittam már igazi embervért.. Ez az érzés.. | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:46 pm | |
| Azért csak óvatosan, nem lenne jó ha elkapnának főleg mivel követnek, de nem válaszoltál, zavar a kérdés, mert akkor nem zargatlak | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:47 pm | |
| Ó, hát.. Egy csapat vadász a vérünkre vadászik.. Állítólag különlegesebben vagyunk, mint a többi vámpír, így ezért.. *Majd int egyet* Későre jár, mennem kell.. Még beszélünk.. Jóéjt. [mennem kell, sziasztok] | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 10:55 pm | |
| Hmm... rendben *nézi ahogy elmegy a lány majd ő is elszivárog az erdőből* | |
|
| |
Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 6:27 pm | |
| *Két nappal az események után egy fán ücsörög, lantján nyugodtan zenél. Tekintete az eget pásztázza, amit néhol sűrű felhők takarnak. A nap azonban pár résen át lesüt az erdő némely pontjaira, melyet a fák megszűrnek lombkoronájukkal.* Unalom ez az egész meló...ő az egyetlen talán aki értékeli.... | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 6:43 pm | |
| *Mivel két napja nem evett semmit a viharos időszak miatt, most először "mászott" elő, élelem után kutatva. Kezd kicsit ideges lenni, de tűrtőzteti magát. Az állatok nem egésze jött még elő, de kedve sincs most rohangászni utánuk, inkább kibírja, ameddig tudja. Meghallja Griewer muzsikájának hangját* Nem értem hogy bír éjjel-nappal zenélni.. *Közelebb sétál, de épphogy csak annyira, hogy jelenlétét érezze meg* | |
|
| |
Kathy Hellsing
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 6:46 pm | |
| *pár perccel később már Ed alatti fa mellett áll* Hello! Várj kitalálom, te is agyon unod magad. Nem megyünk be a faluba? Hátha van ott valami szórakoztató... | |
|
| |
Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 6:48 pm | |
| - Ismét itten a vándor leány...üdv néked. *Mosolyog le Kathyre, majd enyhén oldalra dönti a fejét.* - Nem unatkozom, csak nyugalomra vágytak, hogy muzsikálhassak egy keveset. Te mi járatban az erdőn át? Merről merre? | |
|
| |
Kathy Hellsing
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 6:54 pm | |
| Egyik feléből a másikba.. Veled ellentétben én halálra unom magam. *megérzi hogy más is a közelben van és inkább kussol. * [Bár inkább azért, mert Grie rászóltXD]
| |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 6:59 pm | |
| *Meghallja Kathy hangját is* Mégegy ember aki Griewerrel van.. *Arréb húzódik egy fa törzse mögé* Éhenhalok.. | |
|
| |
Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 7:06 pm | |
| *Felásít, majd abbahagyja a zenélést és lenéz a lányra.* - Nem nagyon van kedvem most elmenni a faluba. Inkább el ütöm itt az időt, ha nem baj... | |
|
| |
Kathy Hellsing
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 7:07 pm | |
| *megrántja a vállát* Ahogy gondolod. Szia *int egyet majd elindul a faluba és nemsokára látóhatáron kívülre ér* | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 7:09 pm | |
| Eltűnt.. *Hirtelen neszt hall egy bokor mögül, de megállja, hogy utánaugorjon..* Kontrollálnom kell magam.. *Lassan elősétál, és habár szíve szerint már meg tudna enni 6 nyulat is, feltűnésmentesen Griewer felé veszi az irányt* | |
|
| |
Yumi Keiichiro
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 7:12 pm | |
| *az erdőben sétál - vagy inkább mászik, hiszen minden második fagyökérben elbotlik.* Olyan sok itt a fa... *amint meghallja a lantjátékot megtorpan* Van itt valaki rajtam kívül? * kicsit előrébb fut és egy fa mögé bújik, ahonnan látja Alicet* Ki ez a lány? Vajon ő is olyan, mint én? *feljebb néz* Az a bácsi a fán ül? o.O | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 7:30 pm | |
| *Megáll a faág alatt, ahol Grie ül* Szia! *Hirtelen megfordul, megérezve a fura kislány jelenlétét* Mi a... | |
|
| |
Yumi Keiichiro
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 7:34 pm | |
| Jujj, észrevett! *megfordul és el akar szaladni, de lába beakad egy gyökérbe és előreburul* Áucs... Ez fáj! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
|
| |
| Erdő - Vampires' Island | |
|