Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters | |
Author | Message |
---|
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:17 am | |
| Hmm? ... *lejjebb engedi engedi a pengét, és lazít a fogáron* Te? *a pengét elveszi a nyakától* Sajnálom... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:20 am | |
| *leemeli a kezét Naito elől.* Látod..nincs gond... Majdnem.. *vett egy mély levegőt s felszabadulva felsóhajtott, aztán lépett feléjük egy-ketöt de megtartotta a távolságot.* Jól vagytok ? Amy ? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:21 am | |
| *Döbbenten, s egyben magyarázkodóan kezd habogni* Nem, sajnálom, én voltam... *Megint átjárja a furcsa érzés, most, hogy már visszafogott ösztöneiből* ..Azthittem egy állat vagy, bújkáltál és menekültél is. Nehéz a sötétben megkülönböztetni. *A pengére emeli tekintetét, de még mindig nem mozdul a fiúról ijedtében, majd zavartan Hanáék felé néz* Igen, minden rendben! ^^" | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:26 am | |
| *Elengedi a lány kezét, a kardot pedig visszacsúsztatja a hátára* Akkor valószínűleg a másik 2-ből sem eszem... Remélem nem esett bajod az eséskor... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:30 am | |
| *Feltápászkodik Kaijiról, és leporolja magát* Nem, köszi, én jól vagyok. *Kezet nyújt Kaiji felé, hogy felhúzza* És te? Minden rendben? Bocs a hirtelen rántásért, komolyan nem tudtam.. | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:32 am | |
| *igénybe veszi a segítséget és feláll* Én megvagyok... és semmi gond, előfordul... *a többiek felé fordul* ők? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:33 am | |
| Csak összefutottunk Hanával. *Mondja, majd megfordul* Kevesen vannak a faluban? Vadásznom kéne.. Te hogyhogy errefelé? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:36 am | |
| *bolint s int Kaiji felé köszönés képen ,majd vissza fordul Naito felé.* Mióta ismeritek ? *Néz az égre amit már teljesen elborított a sötétség s a csillagok parányi de tömény tömkelege.* Félek mi lesz ebből...de ez a tökéletes megoldás.. *néz Amy felé elmosolyodva* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:40 am | |
| Az ottani emberek már félnek, meg itt izgalmasabb... szeretem kiélvezni a vadászatot, jó amikor az áldozat tudja hogy üldözött vad... *kissé érdekes mosoly* de te aztán falánk vagy... én először vadászom ittlétem óta... *visszaint Hanabi-nak* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:47 am | |
| *Biccent* Mondjuk ez igaz.. Először?! *Csodálkozó arc* És az ember azt hinné, hogy nemes létedre a fél állatfajt te falod fel egy este alatt.. *Elmosolyodik* Én már nehezebben bírom ki akár egy napig is sajnos. Tényleg! Griewerrel beszélgettem, és abban maradtunk, hogy jó lenne, ha velünk tartanál a mulatságra! Tényleg jó lesz, és jobb lenne, ha az aurád visszafogna pár vámpírt-köztük engem is- a vérengézéstől. | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:50 am | |
| Hát elég jól bírom, de nem igazán eszem állatokat, csak nagy ritkán... Hmm... nem tudom, nem igazán nekem való ez a dolog... Mit akarhat az a bárd... és miért nyomoz Amy után? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:55 am | |
| [ Bocsi de mennem kell. Anyák napja van s pihenem kel mielőtt cselédé változom xD. Holnap leszek a murin ,meg amúgy is. Jóéjt mindketötöknek ^^ holnap vagyis ma találkozunk!] *A lány csak néz. Naito valamelyik percben mikor nem figyelt eltünt. Várhatóan vissza ment a szállásra ,s ez érthető volt.* Amy...Megyek vissza. Holnap akkor találkozunk a mulatságon. *Mosolyodott ,majd intett felé s a másiknak is.* Vigyázz a lányra Kaiji. ! ^^ Néha nagyon éhes tud lenni. *aztán ahogyan ma jött el is tűnt az erdő sűrű és sötét lombjai között.* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 1:59 am | |
| Köszi Hana! Szia.. *Int neki mosolyogva, majd Kaijira néz* Nézd, egy próbát megér, nem? Griewer sem ellenezte a dolgot, gondolom akkor mehetnénk hárman, jó lenne! *Halvány mosoly* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 2:02 am | |
| Hmm... hát majd holnap meglátom... lehet beugrok, viszont jobb ha megyek... éhes vagyok, majd még találkozunk... Vigyázz magadra *majd mint aki szagot fogott ugrott egy fa tetejére... onnan pedig tovább* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sun May 03, 2009 2:03 am | |
| Rendben.. Szia.. *Int utána, majd inkább megszáll egy fa tövében, s elalszik. Majd holnap elmegy vadászni* [jóéjt] | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 6:15 pm | |
| *Lassan sétál az erdőn át a sötétben. Lantja nincs nála, ellenben kardja az övére kötve..* - Francnak kellett ezeknek elmenniük a világ túloldalára... *Megáll egy pillanatra és koncentrál. Amy és Kaiji aurája egyre inkább érződik, vagyis jó irányba haladt...* | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 6:22 pm | |
| *Vérszomjától szinte megtébolyulva, fáradtan keresi áldozatát az erdőben* Találnom kell végre egy embert, valami félreeső helyen, különben éhen veszek.. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 6:25 pm | |
| *Megérzi Luther közeledtét.* - Nocsak...egy újabb vámpír talán? *Arcán sötét mosoly jelenik meg. Nyelvével megnyalja a szája szélét, majd megpróbálja betájolni az éjszaka teremtményének pozícióját.* | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 6:31 pm | |
| *Griewer szaga reményt ébreszt benne, és újult lendülettel megiramodik a szag irányába, futás közben előkészítve a bárdját* Az enyém vagy.. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 6:51 pm | |
| *amint elég közel ér hozzá ellenfele, bal kezét felé irányítja. Egy láthatatlan erő csapja oldalra a vámpírt, egyenesen neki az egyik fának.* - Csak nyugalom...vérre éhező barátom... | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 7:04 pm | |
| *Felszisszen ahogy nekicsapódik a fának, ám ellenfele ereje nem rettenti meg, csak a vér érdekli. Már szinte érzi a sós folyadék ízét a szájában* Rohadtul nem vagy a barátom.. *Feltápászkodik, bárdját maga elé tartja* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 7:06 pm | |
| *Ellenfele felé fordul, majd csettint egyet, mire a vámpír ismét a fának csapódik.* - Akkor bizony az ellenségem lehetsz csak. Barátaiddal mint a királlyal, ellenségeiddel mint az eretnekekkel...úgy bánj... *Mondja gúnyos mosollyal az arcán és ellenfelét ismét egy fának csapja. Közben lassan megindul feléje...* | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 7:14 pm | |
| *Tűri a fáknak való nekicsapódást, szemét egy pillanatra sem veszi le a prédájáról. Ennyi éhezés után viselkedése jobban hasonlít egy állatéra, mint emberére.* Milyen igaz mondás.. *Felkapja a bárdját, és ellöki magát Griewer irányába* ...De hülyeség. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 7:17 pm | |
| *Kitér ellenfele elől, majd amíg az összeszedi magát a lökés okozta pillanatnyi egyensúlyvesztésből, kardjával felé vág. Közben hátralép és bal kezével már készül erejének használására...* - Valóban...de az olyan korcsok mint te mindenképpen halált érdemelnek! | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed May 06, 2009 7:24 pm | |
| *Bárdjával sikeresen hárítja a kardcsapást* Lehet, hogy meghalok...Lehet hogy most. De gondoskodom róla hogy emlékezz rám! *Kissé ívesen jobbról Griewer felé fut, felemeli a bárdját és minden erejét beleadva meglendíti a bal válla felé* | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
| | | | Erdő - Vampires' Island | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |