Who is online? | In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters | |
Author | Message |
---|
Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 11:58 pm | |
| Eltelt az idő és elment mindenki.... ideje nekem is menni. *Pillantott a csillagos égre ,hol csak a hold világitott ,majd elindult ő is az ösvényen Higure fele.* Maaya ...remélem jól vagy....
[Higure]
*Másnap lassan sétált az erdőben ,majd a kis tavacska partján megállt s leült a fübe.* Huh ,én is megtaláltam ,remélem nem most akarnak idejöni a fönök és Amy. De...annyira szép. *Teszi bele a kezét a vízbe, majd játszani kezd s egy kedves mosoly jelenik meg az arcán.* Vajon mi lesz ma ? *Sóhajt ,majd kiveszi a csatot a hajából s a hosszú barna haja ráomlik a vállaira majd teljesen elér a háta közepéig. Figyeli ahogyan a halak játszanak előtte.*
[jóéjt]
*Másnap csak sétált az erdőben. Mezítláb volt s élvezte ahogyan a fű simogatja a lábát s most minden nyugodt. Igazából kezdte megkedvelni ezt a helyet ,bár még magának sem ismerte meg. Cipőit a kezében vitte ,haja most is ki volt engedve ,valahogyan így esett neki most jól. Vagy csak azért mert a tónál tanyázott sokáig ,s elaludt ott ? Most azonban sétál s ahogyan a szél néha megfújja a haját az engedelmesen csapdossa a lány hátát s vállait.* Nagyon szép ez a hely.... *Néz fel a lombkoronák közé ahonnan a nap egy kicsit bebujik bár már megy le.*
[ akkor ma XD] | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:16 pm | |
| *Ráérősen sétál az erdőben, kedvenc helyéhez, kezében egy kaviccsal, amit néha feldob-elkap.* Egy ideje nem láttam Alicet... úgy tűnik, nem elégaz, ha tudom, merre van... *Sóhajt egyet, majd hirtelen megáll, a kavics pedig leesik mellette* Már megint egy ember... és már megint nem tudom melyik... *Bosszúsan összehúzza a szemöldökét, és elindul abba az irányba, ahonnan érzi a furcsa energiát. Nem is kell sokat sétálnia.* Áh, Hanabi-san! Jóregg... *Észreveszi, hogy a nap lemenőben van*...estét. | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:25 pm | |
| *Megérzi ,hogy valaki közeledik de nem nagyon foglalkozik vele. Kicsit összébb húzza magát viszont.* Úgyis elmegy ha nem érdeklem... *Amikor azonban meghallotta az ismerős csengésű hangot, lepödöten felnézett s felé emelte a fejét. Arcán megjelent egy apró mosoly s biccentett .* Jó estét Takanori-san. Mi jót csináltál mostanság ? Nem mutatkoztál... mondjuk nem is volt nagy dolog...sok. Amy-vel beszélgettem csak. * Lehunyta szemeit mosollyal ,majd rápillantott.* Hogy-hogy erre ? | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:28 pm | |
| Amyvel? Mi van vele? Mintha egy ideje kerülne... *Húzza el a száját* Mellesleg csak sétálok. Élvezem a napfel... lementét. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:30 pm | |
| *Egy idő után feladja Kaiji keresését, így visszatér az erdőbe, majd egy idő után figyelmes lesz báttya hangjára* Jaj ne.. Kerüld Griewer és az egyéb emberekről való említést.. *Lassan előbukkan egy fa mögül, majd kicsit meglepődik Hana jelenlétén is* Sziasztok! | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:32 pm | |
| Jól van...bár tegnap én sem láttam . Tegnap előtt nagyon éhes volt...nagyon. *Pillant rá* Nem hiszem ,hogy kerülne. Nem tudom hol lehet most... ma még nem találkoztam vele ,de azt tudom ,hogy ha minden igaz holnap elmegy a Városi Mulatságra. *Vállatvon félrevont fejjel* Sajnos csak ennyit tudok. *Bolint* Értem... én is...valahogy így... *Néz újra fel a lombkoronák lyuka közé ahonnan most gyönyörűen átvilágit a nap maradék fénye. Váratlanul a szökeség hangjára elmosolyodik s int neki* Ááá. Amy! Jobban vagy ? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:34 pm | |
| *Halványan elmosolyodik* Naito és Hana kettesben? Lemaradtam valamiről? Csak nem tényleg elhívta a mulatságra? Persze, jól, mint mindig. | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:38 pm | |
| Mulatság? *Húga felé fordul, köszönés nélkül rákérdez* Mi az, hogy elmész a mulatságba? És nekem nem is szólsz? Egyedül akarsz elmenni?! Meg vagy őrülve? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:42 pm | |
| *meglepődik s zavartan néz kettejükre.* Ajajj...nem kellett volna ? Nem tudtam *Elhúzza száját miközben Amy-felé néz.* Sajnálom.. *Váratlanul megfogta a fiú vállát* Várj! Ne támadj rögtön rá. Nem volt biztos, csak tegnap előtt tudta meg...szólni akart éppen tegnap előtt neked... csak elcipeltem valahova, az én hibám. Ne őt szidd . Aztán meg elfelejtette mert nem volt lényeges biztos... *Védte meg a lányt s eleinte Naito szemébe nézett majd Amy-re ,halvány mosollyal.* Igaz Amy ?! | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:45 pm | |
| *Először báttya haragos szavaira kirázza a hideg* Basszus, tudtam, hogy ez lesz.. *Majd Hanára néz egyben döbbenten és hálásan* I..Igen, pontosan. Így volt. Amúgy meg egyedül megyek, nem lesz bajom. Éjjel lehet kimegyek a faluba vadászni, kutyabajom sem lesz holnapra. És te miért nem mész el Hanával? Nagyon jó lesz ~~! | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 7:49 pm | |
| Szó sem lehet arról, hogy egyedül menj, hallod?! Tudom, milyen idiótán viselkedsz már napok óta... Ütődött lány... *Morogta az utolsó mondatot inkább magának* Utálom az ilyen mulatságokat... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 8:04 pm | |
| * Döbbenten néz mikor Amy szóba hozza a dolgot ,majd zavartan elmosolyodik.* Ugyan ,nem lényeges.... Ne erőltesd rá a bátyádra, nem mindenki szereti ezeket a murikat. *vállatvon* De köszönöm. Szerintem egyedül is elleszek. *Majd ránéz Naito-ra* Ne mondj ilyet rá. Igenis figyelt mostanság. Az már más dolog ,hogy elkerültétek egymást... Hiszen nyaralni vagytok itt. Hadd menjen el ,max vele mész vagy figyeled... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 8:06 pm | |
| Nem.. *Rázza meg fejét* Nem kell velem jönnie. Tudok magamra vigyázni, és lesz ott, aki majd figyel rám, nem csak én leszek egyedül vámpír. *Mondja kissé halkabban, majd lehajtja fejét, amint végighallgatja Naito szidását* Nem tehetek róla, hogy éhes vagyok... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 8:07 pm | |
| Hmpf... *Elfordul, és elindul ki az erdőből* Gyűlölöm a vámpírokat... gyűlölöm... gyűlölöm őket... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 8:18 pm | |
| *Szomorúan néz a srác után ,majd Amy-re pillantott. Lassan közelebb sétált hozzá s elmosolyodott felé biztatóan.* Ne szomorkodj..csak felkapta a vízet... Biztos aggódik ,ez a legjobb testvérek közt is előfordul. Nálam is volt ilyen... *Nevetett fel egy picit.* ... Gin mindig is ilyen volt. Kis undok bestia ,de szerettem. Mindig beleszólt mindenbe és undokoskodott...de csak azért mert aggódott miattam.. *kezdte el ,aztán rájött sokat mondott. Egy pillanatra elhúzta a száját.* Vagyis.... A lényeg,hogy megfog oldódni... Túl sokat beszéltem.. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 8:42 pm | |
| Rendben, hogy aggódik, de evvel csak azt éri el, hogy énis megutáljam.. *Sóhajt, majd eszébe jut valami* Gin.. Gin.. Olyan ismerős ez a név.. Gin a bátyád volt? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 8:48 pm | |
| Ugyan... Miért ,ki utálja még ? *Meglepődik ,majd a következő kérdésre elhúzza a száját zavartan.* Az öcsém. De elválasztottak minket nagyon régen ,úgyhogy azóta nem láttam. Füllentettem...de muszáj volt. Bocs Amy. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 8:58 pm | |
| Az öcséd..? Az öcséd akart rád vigyázni? Nem fordítva kellett volna ennek lennie? *Összevont szemöldök* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 9:06 pm | |
| *sóhajt* Tudod milyenek a tini fiúk. Ők a menők s ezt be is akarják bizonyítani. Amúgy meg.... csak 1 évvel volt fiatalabb. *Pillant rá* de nem lényeges. Régi história... Mond csak... mi történt veled tegnap ? Azt hittem mondtad Takanori-nak a murit.... Sajnálom ,hogy megemlítettem neki. *ül le s néz rá. Közben a szél néha megfújja a hajukat. A cipőt lerakja maga mellé s játszik pár fűszállal.* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 9:45 pm | |
| Semmigond. Tudtam, hogy Griewerrel nem fog elengedni. Túl veszélyes szerinte, bár részben igaza van, de ő semmi rosszat nem akar nekem. És lehet jön Kaiji is. *Magyarázkodik* Tegnap? *Elgondolkodik* Semmi különös, egész nap az erdőt jártam, de nem ettem még semmit. *Majd hirtelen megszólal* Régebben én is ismertem egy Gin-t. Vagyis még egy incidensem alkalmával, de kétlem, hogy ő lett volna az, akkor volt vagy 18 éves. | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 9:57 pm | |
| *felnevet egy picit* Hát igen..a fiú tesók ilyenek. Akkor jó... Ha bízol bennük az jó... *pillant el ,majd vissza lepödöten* Tényleg ? Mondjuk biztos sok Gin él... Milyen incidens volt ? *elmosolyodik bár picit látszik ,hogy szomorú* Akkor végül elmész a mulatságba vagy nem ? *pillant rá érdeklődve.* Bár szerintem azzal is felhúztad a bátyád ,hogy szóba hoztál engem... *zavart mosoly* Ne aggódj, tudok magamra vigyázni ,ő meg el lesz biztosan.... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 10:08 pm | |
| *Legyint* Ugyan, Ő biztos bír téged, nemigen beszélget lányokkal könnyen, ma meg amikor jöttem, ahogy láttam, beszéltetek *Mondja mosolyogva* Éhes voltam, hideg októberi nap volt.. *Arca elkomorul* Egy kisfiú családját öltem meg. Nem tehettem róla, hetek óta nem ettem akkor. És később jöttem rá, hogy mit tettem.. Ha jól emlékszem csak egy kislányt hagytam életben, talán a testvérét, vagy valami rokonját, kiskori barátnőjét. Fogalmam sincs.. | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 10:14 pm | |
| *Zavartan elmosolyodik* Inkább jót nevet rajtam. Csak akkor találkoztunk... *elmosolyodik a lány felé.* Hiába vagy vámpír... őszintén szólva szeretek veled beszélni ha normális állapotban vagy Amy. *nevet egy picit ,majd mikor meghallja a dolgokat elkerekedik a szeme s arcán látszik az a hatalmas fájdalom ami végigment rajta.* Család...Október...nem..nem lehet... *Szemeivel a lányt fürkészi, azonban arcán rajta van az aggodalom minden formája.* Melyik faluban volt ? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 10:25 pm | |
| Köszi, örülök, hogy amikor normális vagyok, még van pár ember aki annak gondol. ^^" *Összevonja szemöldökét* Jaj, ne.. *Hanára néz zavartan* Takamacu-ban... Minden rendben, Hana? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Sat May 02, 2009 10:44 pm | |
| * Teljesen le lett bénulva, váratlanul összehúzta magát s direkt eltakarta arcát, hogy ne lássa a lány.* Takamacu, te voltál...te voltál...MEGÖLEK! *felpattant s kinyújtotta a kezét Alice felé. Az energiája hatalmasra nőt váratlanul s maga az energia mező repítette csapkodta a haját. A szemében égett a bosszú tűze ,de közben remegett egy picit, s már a könnyek is gyülekeztek a szemében.* Csak egy kézmozdulat és vége....vége...
*Ekkor megtorpant* Maaya:Lényegtelen ,miért ölsz...nem gondolod Hanabi ? Ha ölsz ,bármily okból gyilkos vagy. Olyan ,mint ők... Alice:Nem tehettem róla, hetek óta nem ettem akkor. És később jöttem rá, hogy mit tettem.. * A gondolatok csak jártak a fejében ,nem tudta mit tegyen. Mire hallgasson a szívére vagy az esszére. Melyik lenne a helyesebb megoldás ? Egyik sem...egyik sem...Végül a szemei elüresedtek ,mintha valami meghalt volna benne s letette maga mellé a kezeit.Csak meredten nézte a szökeséget, aki semmit nem tudott kiolvasni a szeméből.* Hát találkoztunk....Hikari Alice.... *Mondta ,bár hangja elcsúkló volt, küszködött a könnyeivel.* | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
| | | | Erdő - Vampires' Island | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |