| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters |
|
Author | Message |
---|
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:18 pm | |
| *A kislány felé néz újra, nem képes levenni tekintetét róla* Hé, kislány.. *Kezdi sokkal kedvesebb hangnemben* Ha megpróbálnánk újból..? *Nyúl felé kérlelőn* | |
|
| |
Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:24 pm | |
| *Amyre pillant szúrós tekintettel* - Amy...hagyd. Keress magadnak más ennivalót... *Oda áll közé és a lány közé.* - Kérlek ne tedd ezt... | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:25 pm | |
| *az erdő egy távolibb pontjában ül egy fán... nézi a tájat és ásít egyet* Kicsit fáradt vagyok... *Jegyzi meg magában, majd a kardja tokját kezdi nézegetni...* | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:25 pm | |
| Nem megenni akarom, esküszöm! *Teszi bal kezét mellkasára* Ígérem, csak játszani fogunk! *Füllenti* | |
|
| |
Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:28 pm | |
| Amy... *Fogja meg a szőkeség vállát, fejét a föld felé fordítja * Keress mást.... *A földet nézi ,de közben néha tekintette a kislányra pattan majd vissza. Fiatal gyermek ,és...vámpír....* Saját fajtársát megölné ? | |
|
| |
Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:28 pm | |
| *Komoran a lány szemeibe néz,* - Amy...ő egy vámpír mint te. Ha egy másik vámpírt megharapsz, akkor gyakorlatilag megmérgezed magad... *Félre pillant és komor hangon beszél tovább...* - Mielőtt megkérded honnan tudom, hát a nevéből. Hallottam már, az ő családjáról... | |
|
| |
Yumi Keiichiro
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:30 pm | |
| - Amy-chan ne egyél belőlem, mert a tisztavérűek vére méreg! *mondja olyan hangnemben mint aki azt hiszi hogy tud valamit és valami újat oszt meg valakivel, miközben fogalma sincs a szavai jelentőségéről, csak , hogy ezt tanították neki* De rendben. Próbáljuk újra. De ígérd meg, hogy nem leszel olyan ijesztő mint az előbb. | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:43 pm | |
| *A kislányra vet egy utolsó pillantást, s amikor Hana megszólal, kirázza a hideg* Francba.. *Kissé hangosabban szól oda* Jólvan, akkor vége a játéknak! Ki kéne mennem az erdőből a faluba.. Szükségem van embervérre *Feszülten körbenéz, de közben érzi Kaiji jelenlétét is, ám nem tudja megállapítani, hogy ki az* Megyek, és megölök pár embert.. *Mormogja magában* | |
|
| |
Yumi Keiichiro
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:48 pm | |
| *értetlenül néz körbe, majd fel* Jéé... Itt divat hogy a vámpírok felülnek a fa tetejére? Én is akarok!! *felnéz Kaijira és odakiabál neki* Szia, te hogy jutottál oda fel? | |
|
| |
Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:53 pm | |
| *Néz Griewer-re ,majd Amy-re.* Embert ölsz ? Kiváncsi vagyok ,ilyenkor hol van a bátyja... S mi lenne ha kerensénk valami állatott ? *Felpillant Yumi beszédére a fára.* Jéé..még egy vámpír.. Nem figyeltem ,hogy nem éreztem meg ? | |
|
| |
Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:57 pm | |
| *Odapillant az újonnan érkezett Kaijira, majd megcsóválja a fejét és elindul a falu felé...* - Amy...most mennem kell, majd beszélünk. Légy jó...
(léptem, cs) | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:58 pm | |
| *letekint a fáról* Hát felmásztam... ki ez a gyerek? ... és mit csinál velük... *Hanabi-ra néz* őt sem láttam eddig... | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 9:59 pm | |
| *Kaiji felé néz, biccent neki mosolyogva* Állat nem elég ehhez. *Szótlanul elindul a falu felé merev tekintettel* | |
|
| |
Yumi Keiichiro
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 10:02 pm | |
| *elgondolkodik* Felmászott.... *hirtelen felvillan a szeme* Én is felmászok! *Amy után néz* Elment?! *majd visszakoncentrál a feladatára* De hogyan másszak fel? *végignézi a fát* | |
|
| |
Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 10:06 pm | |
| *Néz Amy után elgondolkodva* Ez sehogy sem lesz jó.... * Majd a kislányra tekint s sóhajt egyet* | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 10:27 pm | |
| *Mereven halad tovább, egészen át az erdőn, céltudatosan a faluig.* Ennem kell.. [Higure] | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 10:29 pm | |
| Ő meg hova megy? *leugrik a fa tetejétől* Üdv... ismeritek a lányt? | |
|
| |
Yumi Keiichiro
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 10:49 pm | |
| Azta mekkorát ugrott.. *odamegy hozzá és meghuzogatja a ruháját* Erre taníts meg engem is! | |
|
| |
Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 11:06 pm | |
| *Ahogyan Amy elment ,figyelmes lett egy apró puffanásra melyet a vámpír csinált ahogyan a földre érkezett a lábbára. Ránézett majd válaszolt a férfi kérdésére.* Igen. Amy a neve.... *majd a kislányra pillantva elmosolyodott.* | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 11:14 pm | |
| Értem... Kaiji vagyok... viszont lassan vissza megyek a városba... *végignéz Hanabi-n...* Vadász lenne... Mit akar Amy-től... | |
|
| |
Yumi Keiichiro
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 11:19 pm | |
| *összehúzza a szemöldökét* Nem figyel rám... *megsértődik, karbateszi a kezét és leül egy fa alá és elfordítja a fejét* Ez nem igazság... | |
|
| |
Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 11:23 pm | |
| Örülök. Az én nevem Habai. * Nyújtja felé a kezét köszönés képen.* Te is enni mész ? *Néz rá ,majd elmosolyodik zavartan s Yumi-ra mutat* Szerintem ő szeretné ha rá figyelnél... Miért te ismered Amy-t? Vajon ki lehet ? | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 11:26 pm | |
| Hmm? nem én csak visszamegyek lassan a szállásomra... *kezet nyújt* Hát találkoztam már vele igen... *ránéz a gyerekre* Mit szeretnél? | |
|
| |
Yumi Keiichiro
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 11:29 pm | |
| Mintha meg se hallotta volna amit mondtam neki..... *durcizik* Felháborító vagy! *próbál úgy beszélni mint a nagyok. Aztán feláll, leporolja magát és elmegy* [bye-bye] | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Thu Apr 30, 2009 11:32 pm | |
| Hehh... nos én elindulok... *lassan sétálva elindul a város felé* [Higure] | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
|
| |
| Erdő - Vampires' Island | |
|