HIGURE RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.japan-mania.gportal.hu

HomeHome  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Top posters
Hikari Alice
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_vote_lcapErdő - Vampires' Island - Page 8 I_voting_barErdő - Vampires' Island - Page 8 I_vote_rcap 
Kuroi Hanabi
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_vote_lcapErdő - Vampires' Island - Page 8 I_voting_barErdő - Vampires' Island - Page 8 I_vote_rcap 
Griewer Wrathwolf
Hikari Naito
Kaiji Shenin
Kurayami Nobuhiko
Maaya Obscur
Luther
Kathy Hellsing
Takeshiba Li
Latest topics
» Higure - Sziklaszirt
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeFri Aug 28, 2009 10:45 pm by Kuroi Hanabi

» Tengerpart
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeMon Aug 03, 2009 11:54 pm by Hikari Naito

» Higure- Főtér
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeMon Aug 03, 2009 9:20 pm by Kuroi Hanabi

» Higure - Erdő - Elhagyatott Templom
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 8:40 pm by Takeshiba Li

» Higure - Erdő - Nobuhiko Palotája
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Jun 02, 2009 8:22 pm by Kurayami Nobuhiko

» Erdő - Vampires' Island
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeFri May 29, 2009 12:56 pm by Hikari Alice

» 2009. április - május
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeWed May 27, 2009 9:22 pm by Hikari Alice

» Higure - Vampires' island
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue May 26, 2009 12:53 pm by Hikari Alice

» Higure - Erdő - Tó
Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeSat May 09, 2009 12:45 am by Kuroi Hanabi

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am

Erdő - Vampires' Island

Go down 
+7
Kaiji Shenin
Kuroi Hanabi
Luther
Hikari Naito
Hikari Alice
Griewer Wrathwolf
Kathy Hellsing
11 posters
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Next
AuthorMessage
Hikari Naito

Hikari Naito

Erdő - Vampires' Island - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:11 pm

*Kikapja a zsebéből a cigisdobozt, kivesz egy szálat, és most öngyújtóval gyújtja meg*
Nem lényeg.
*Kaijinak nyújtja a dobozt, hátha kér*
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:13 pm

Nem... kössz
*gondolkodik kicsit*
Nem tudod véletlen ki az az Amy?...
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:15 pm

*Elrakja a dobozt, és mélyet szív a rúdból*
Amy? Mintha már hallottam volna valahol...
*Elgondolkodik*
Azt hiszem, egy Griewer nevű embertől.
Talán ő többet tudna segíteni.
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:17 pm

Hmm... értem... annyira nem lényeg, csak reggel hallottam valamit a fogadómban, de azért köszönöm...
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:19 pm

*Érdeklődően néz Kaijira*
Mit hallottál?
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:23 pm

Csak azt, hogy lehet, veszélyes a környékre... gondoltam kicsit utánanézek, egyenlőre úgysincs jobb dolgom errefelé...
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:23 pm

(bocsi h beleszólok a játékba de ezt meg kell engednetek. Most majdnem lefordultam a székről a röhögés közepette. A középkorban, hogy kerül Naitohoz egy öngyújtó és egy doboz cigaretta. Aki ezt megválaszolja, az kap egy piros pontot xD)
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:25 pm

/?? Azt se tudtam hogy a középkorban vagyunk... akkor ez lesz a költői szabadságom/

Hmm...
És ez az Amy is vámpír? Vagy ember?
*Hangosan gondolkodik*
Mostanában annyi ember érkezett a szigetre...
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:28 pm

Nem tudom... csak fél füllel hallottam...
*közben visszaemlékezik a nemrég történtekre*
Mi az a nyugtató aurájú vámpír?
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:32 pm

*Elmosolyodik*
Egy mese. Én találtam ki.
Hallottam, hogy a vámpírok az őseiktől függnek, és az, aki tisztavérű, különleges.
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:38 pm

De ha csak te találtad ki ez hogy lehetett? Úgy tűnt tényleg megnyugodott...
/am sorry a lassú reagért/
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:41 pm

Úgy tűnik mégis van igazságalapja.
Bár én nem tudom, mit érzett Alice. Nem vagyok vámpír.
*Eldobja a csikket (? vagy nem)*
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:44 pm

Hogy lehetsz a testvére ha nem vagy vámpír?
*néz rá kissé kérdően*
/sztem már xard le, legközelebb max nem veszed elő /
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:46 pm

*Megvonja a vállát*
Erre a kérdésre nem tudok választ adni. Embernek születtem, és kész.
Örülök is neki.
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:51 pm

Nem akarok nagyon belemenni a dolgaitokba, de nem félsz hogy egyszer annyira éhes lesz hogy teljesen elveszti a fejét? Azthiszem érted mire gondolok... Vagy ilyen esetre mindig tartogatsz egy szarvast?
*utolsó mondatot nem kérdezte igazán komolyan*
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:53 pm

*Elmosolyodik*
Szarvast nem, de mást igen. Viszont sajnos nem ismerem még eléggé a fajtádat... de megőrzöm a nyugalom látszatát.
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 10:59 pm

Értem... nos én lassan távozom... örültem a találkozásnak... talán még összefutunk...
*megfordul én lassan sétálni kezd*
Jah... és vigyázz a húgodra...
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 11:00 pm

*Biccent*
Remélem más többet tud segíteni, mint én.
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 11:05 pm

*válla fölött int egyet majd zsebre rakja a kezeit és elsétál...*
szóval Alice...
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeTue Apr 28, 2009 11:10 pm

*Kiemeli a zsebébők a kezét, és a benne lévő követ feldobja*
Idióta vámpír...
*Elkapja, majd felnéz az égre*
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 2:21 pm

*Másnap késő délután sétálgat az erdőben lehajtott fejjel. Folyton a tegnapi események járnak eszében*
Az a fiú..
Kaiji, igen, azt hiszem így hívták..
Hogy volt képes megnyugtatni a puszta jelenlétével pár másodperc alatt?

*Sóhajt, majd út közben leül egy fa tövébe*
Back to top Go down
http://higure.vampire-legend.com
Maaya Obscur

Maaya Obscur

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 3:15 pm

*Egy fa egyik ágán ül, vállán egy mókussal, és lóbálja a lábait*
Szép időnk van, igaz?
*Megsimogatja a kisállat fejét, és elmosolyodik*
Gyönyörű ez a sziget...
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 3:27 pm

Hogy volt képes megnyugtatni..
Beszélnem kéne vele..
Nekem ez nagyon furcsa, ilyen nem lehetséges..

*Egy hirtelen apró fuvallat kíséretében megérzi Maaya illatát*
Hm.. Már megint nem vámpír..
Lassan több itt a járókelő már..
Back to top Go down
Maaya Obscur

Maaya Obscur

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 3:30 pm

*A mókus leszalad a váláról, és eltűnik a lombok között*
Na! Ne szaladj el!
*kap utána, majd aprót sóhajt, és kezébe kapja a maga mellé tánasztott botját*
Van itt valaki?
*Körbenéz*
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 3:35 pm

*Meghallja a lány kérdését, de továbbra is mozdulatlanul ül*
Majd észrevesz..
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Erdő - Vampires' Island   Erdő - Vampires' Island - Page 8 I_icon_minitime

Back to top Go down

Erdő - Vampires' Island
Back to top 
Page 8 of 21Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Higure - Vampires' island
» Higure - Erdő - Tó
» Higure - Erdő - Elhagyatott Templom
» Higure - Erdő - Nobuhiko Palotája