| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters |
|
Author | Message |
---|
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:11 pm | |
| *Kikapja a zsebéből a cigisdobozt, kivesz egy szálat, és most öngyújtóval gyújtja meg* Nem lényeg. *Kaijinak nyújtja a dobozt, hátha kér* | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:13 pm | |
| Nem... kössz *gondolkodik kicsit* Nem tudod véletlen ki az az Amy?... | |
|
| |
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:15 pm | |
| *Elrakja a dobozt, és mélyet szív a rúdból* Amy? Mintha már hallottam volna valahol... *Elgondolkodik* Azt hiszem, egy Griewer nevű embertől. Talán ő többet tudna segíteni. | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:17 pm | |
| Hmm... értem... annyira nem lényeg, csak reggel hallottam valamit a fogadómban, de azért köszönöm... | |
|
| |
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:19 pm | |
| *Érdeklődően néz Kaijira* Mit hallottál? | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:23 pm | |
| Csak azt, hogy lehet, veszélyes a környékre... gondoltam kicsit utánanézek, egyenlőre úgysincs jobb dolgom errefelé... | |
|
| |
Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:23 pm | |
| (bocsi h beleszólok a játékba de ezt meg kell engednetek. Most majdnem lefordultam a székről a röhögés közepette. A középkorban, hogy kerül Naitohoz egy öngyújtó és egy doboz cigaretta. Aki ezt megválaszolja, az kap egy piros pontot xD) | |
|
| |
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:25 pm | |
| /?? Azt se tudtam hogy a középkorban vagyunk... akkor ez lesz a költői szabadságom/
Hmm... És ez az Amy is vámpír? Vagy ember? *Hangosan gondolkodik* Mostanában annyi ember érkezett a szigetre... | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:28 pm | |
| Nem tudom... csak fél füllel hallottam... *közben visszaemlékezik a nemrég történtekre* Mi az a nyugtató aurájú vámpír? | |
|
| |
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:32 pm | |
| *Elmosolyodik* Egy mese. Én találtam ki. Hallottam, hogy a vámpírok az őseiktől függnek, és az, aki tisztavérű, különleges. | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:38 pm | |
| De ha csak te találtad ki ez hogy lehetett? Úgy tűnt tényleg megnyugodott... /am sorry a lassú reagért/ | |
|
| |
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:41 pm | |
| Úgy tűnik mégis van igazságalapja. Bár én nem tudom, mit érzett Alice. Nem vagyok vámpír. *Eldobja a csikket (? vagy nem)* | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:44 pm | |
| Hogy lehetsz a testvére ha nem vagy vámpír? *néz rá kissé kérdően* /sztem már xard le, legközelebb max nem veszed elő / | |
|
| |
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:46 pm | |
| *Megvonja a vállát* Erre a kérdésre nem tudok választ adni. Embernek születtem, és kész. Örülök is neki. | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:51 pm | |
| Nem akarok nagyon belemenni a dolgaitokba, de nem félsz hogy egyszer annyira éhes lesz hogy teljesen elveszti a fejét? Azthiszem érted mire gondolok... Vagy ilyen esetre mindig tartogatsz egy szarvast? *utolsó mondatot nem kérdezte igazán komolyan* | |
|
| |
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:53 pm | |
| *Elmosolyodik* Szarvast nem, de mást igen. Viszont sajnos nem ismerem még eléggé a fajtádat... de megőrzöm a nyugalom látszatát. | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:59 pm | |
| Értem... nos én lassan távozom... örültem a találkozásnak... talán még összefutunk... *megfordul én lassan sétálni kezd* Jah... és vigyázz a húgodra... | |
|
| |
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 11:00 pm | |
| *Biccent* Remélem más többet tud segíteni, mint én. | |
|
| |
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 11:05 pm | |
| *válla fölött int egyet majd zsebre rakja a kezeit és elsétál...* szóval Alice... | |
|
| |
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 11:10 pm | |
| *Kiemeli a zsebébők a kezét, és a benne lévő követ feldobja* Idióta vámpír... *Elkapja, majd felnéz az égre* | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 2:21 pm | |
| *Másnap késő délután sétálgat az erdőben lehajtott fejjel. Folyton a tegnapi események járnak eszében* Az a fiú.. Kaiji, igen, azt hiszem így hívták.. Hogy volt képes megnyugtatni a puszta jelenlétével pár másodperc alatt? *Sóhajt, majd út közben leül egy fa tövébe* | |
|
| |
Maaya Obscur
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 3:15 pm | |
| *Egy fa egyik ágán ül, vállán egy mókussal, és lóbálja a lábait* Szép időnk van, igaz? *Megsimogatja a kisállat fejét, és elmosolyodik* Gyönyörű ez a sziget... | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 3:27 pm | |
| Hogy volt képes megnyugtatni.. Beszélnem kéne vele.. Nekem ez nagyon furcsa, ilyen nem lehetséges.. *Egy hirtelen apró fuvallat kíséretében megérzi Maaya illatát* Hm.. Már megint nem vámpír.. Lassan több itt a járókelő már.. | |
|
| |
Maaya Obscur
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 3:30 pm | |
| *A mókus leszalad a váláról, és eltűnik a lombok között* Na! Ne szaladj el! *kap utána, majd aprót sóhajt, és kezébe kapja a maga mellé tánasztott botját* Van itt valaki? *Körbenéz* | |
|
| |
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 3:35 pm | |
| *Meghallja a lány kérdését, de továbbra is mozdulatlanul ül* Majd észrevesz.. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
|
| |
| Erdő - Vampires' Island | |
|