Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters | |
Author | Message |
---|
Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:10 pm | |
| Igen. *Feleli, majd belép Kaiji elé. Tekintete megváltozik, fagyossá, és morbiddá torzul, de továbbra is mosolyog* Szerintem nem akarja, hogy zavard. Kicsit még álmos. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:12 pm | |
| *Kirázza a hideg Luther érintésétől. Megfordul, de még mindig eléggé ideges állapotban van, így nem méltatja szóra. Gyorsan arrébb lép, és a fának támaszkodva liheg, miközben jobbra fordulva kiszúrja a felé tartó Kaijit* Egy újabb vámpír? | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:13 pm | |
| *Komor tekintettel a fiúra néz...* álmos... de szerintem inkább éhes... elég veszélyesnek tűnik ilyen állapotban, szerintem figyelned kéne rá... ha valóban a testvére vagy... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:15 pm | |
| Most is figyelek rá... *Vonja meg a vállát* Csak azt te nem látod. | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:16 pm | |
| Neked meg mibajod? *Felvonja egyik szemöldökét* Rosszkor zavarok? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:17 pm | |
| *A hirtelen jött hangtól felemelkedik, és izomból egy balkezes ütéssel a fáig taszítja Luthert* Fogd már be! *Továbbra is liheg, majd elindul Naitoék felé, s ahogy megérkezik, hangja elhalkul* Naito.. Éhes vagyok.. | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:20 pm | |
| Mit csináljak veled, te lány... *Sóhajtja halkan* Sajnálom, most mennem kell. Biztos tud más is segíteni. *Biccent Kaiji felé, majd megfogja húga kezét, és elindul vele távol a másik két vámpírtól* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:21 pm | |
| *vizsgálódó szemekkel nézi a lányt, majd amikor a szemébe néz, egy különös érzés tölti el...* Jól sejtetettem... *csak nézi őt és figyeli az érdekfeszítő eseményeket* Köszi... de azt hiszem már nem lesz szükségem segítségre... *mondja halkan magának miután a beszélgetőpartnere elment* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:23 pm | |
| Ne, Naito.. *Furcsán végigméri Kaijit. Kiszakítja magát Naito kezei közül, és visszasétál hozzá. Csak megáll előtte, mire szapora lélegzete fokozatosan lelassul. Kezét óvatosan felemeli, bár először gyorsan meggondolja magát, majd újra megpróbálja... Megérinti mutatóujjával Kaiji kézfejét, arcáról az idegesség teljesen eltűnik. Hátrál pár lépést ijedten* Te.. Ki vagy? | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:27 pm | |
| *Megcsóválja a fejét* Idióta...azt se tudja mit akarok... *Körülnéz, majd leül egy közeli fa tövébe* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:27 pm | |
| Hmm? *csodálkozva nézi az előtte állót* Én? Kaiji... egy vándor aki erre tévedt... *mereven szemléli a lányt kissé értelmetlenkedő arccal* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:31 pm | |
| *Áll egyhelyben Kaiji előtt pár lépéssel. Mereven állja ő is tekintetét. A furcsa érzés teljesen átjárja* Vámpír.. és annyira nyugtató a közelében lenni.. *Döbbenten áll, majd hogy megbizonyosodjon saját maga igazáról, még pár métert távolodik, s lélegzete egyre szaporább lesz, de mielőtt újabb baj történne, közeledni kezd. Ismét szemeibe néz* Ne haragudj.. *Kezét végigsimítja arcán, és hitetlenkedőn megrázza fejét* Ilyen nincs.. | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:31 pm | |
| *Visszafordul, furcsállva figyel* Mit művelsz? | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:37 pm | |
| *egyenesen áll és vár, de őt is meglepi a váratlan, és nem kevésbé érdekes helyzet* Segíthetek valahogy? *kérdi nyugodt és tiszta hangon, közben a szél kissé elhalkul* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:40 pm | |
| *Megfordul, hogy Naito felé nézzen* Naito, emlékszel amikor a nyugtató aurájú vámpírokról beszéltél? Mit is mondtál, mennyi az aránya, hogy felbukkanjon egy? 1 milló az egyhez? *Kaiji szemébe néz döbbenten* Elmúlt az idegességem, Kaiji... | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:43 pm | |
| Hmm... *nem igazán érti miről van szó* Ennek örülök... de ez nem változtat a tényen hogy enned kell... öhm... megkérdezhetem a neved? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:45 pm | |
| *Gondolkodik, hogy az eredeti nevét mondja-e* Végtére is vámpír.. Csak nem hozzájuk tartozik Alice vagyok. *Kezet nyújt* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:49 pm | |
| Hmm? Alice? Értem... *kezet nyújt* örülök... | |
| | | Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:49 pm | |
| *Miután kellőképpen kigondolkodta magát, feláll és leporolja magát. Azzal a lendülettel elindul valamerre, hátha megtalálja amit keres.* Akkor majd legközelebb beszélek vele...Ha lesz olyan. Végülis..tökmindegy. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:50 pm | |
| Nos, azthiszem nekem valami kaját kéne találnom.. *Megvakarja tarkóját* Te hogy bírod itt, ember nélkül? | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:52 pm | |
| Nos a városban vannak emberek... de állattal is megelégszem... igazából nemrég érkeztem ide, és elég jól bírom, tehát még nem volt ilyen gondom... | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 9:56 pm | |
| *Nekidől egy fának, és figyeli őket* Megnyugató aurájú vámpír... azaz nemes? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:00 pm | |
| *Megrázza fejét* Két hónap alatt nagyon kevés embert tudtam enni, mert túl nagy a kockázata, hogy meglátnak. *Sóhajt, majd a leereszkedő napra néz, és óvatosan távolodni próbál Kaijitól* Mennem kell, a szél elállt, keresek valami harapnivalót. Kösznök mindent, remélem még találkozunk. *Azzal gyorsan rohanni kezd*
[mennem kell, baii] | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:05 pm | |
| *Az égre emeli a tekintetét* És még itt is hagy... pedig az előbb még engem szekált... *Kaijira pillant* ... *Zsebre dugja a kezeit, és ellöki magát a fától* Le a kalappal előtted. | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Tue Apr 28, 2009 10:05 pm | |
| Rendben, remélem menni fog... *továbbra is ott áll és nézi amíg eltűnik...* Alice? Pedig biztos voltam benne... Hmm? Mire célzol? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
| | | | Erdő - Vampires' Island | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |