Who is online? | In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Erdő - Vampires' Island | |
|
+7Kaiji Shenin Kuroi Hanabi Luther Hikari Naito Hikari Alice Griewer Wrathwolf Kathy Hellsing 11 posters | |
Author | Message |
---|
Luther
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 7:28 pm | |
| *Egészen elmélyül a dallamban, csak ül és hallgatja. Mikor vége van, mintha felébredt volna, szinte úgy tér magához.* Nem semmi.. | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 7:33 pm | |
| *Nézi Amy-t ,valahogyan most teljesen normálisan tudnak beszélni* Értem....hasonló gyötrelmed volt a tegnapi..igaz? S ha így bírjátok ,nem gondoltatok ,hogy az emberekkel kompromisszumot köttök s együtt békésebben ? *Hallgatja a dalt s csak néz.* Úgy tűnik a főnők még tart számomra is meglepetéseket. Úgy tűnik Amy ...addig nem hagy téged nyugodni a vándor ,míg nem adod kezed a mulatságra számára. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 7:34 pm | |
| *Döbbenten hallgatja végig* Tényleg jó hangja van.. *Láthatóan zavarban van* Jólvan rendben, rendben.. De csak fél órára, vagy maximum egyre, ha addig nem találok valakit vagy valamit ebédre. De ha addig felzabálom a fél erdőt, talán menni is fog. Miért pont engem hívsz el? *Néz Hanára célzásképp* Vele vagy egy csoportban. *Halvány mosoly* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 7:39 pm | |
| *arcán elégedett mosollyal néz végig a jelenlevőkön.* - Mondtam...a helyi legszebbet. Ő már egy ideje utazótársam. Van azonban egy másik oka. Valakire....mindegy.... Talán igaz is... - Majd ott elmondom neked... *Kacsint egyet, majd Hanabi felé fordul* - Azért remélem nem gond. El lehet természetesen menni egyedül is a kérdésedre visszatérve. Azonban, szerintem Amy testvére biztosan örömmel elmenne veled. Legutóbb egész jól elbeszélgettetek végtélre is. Kérdezd meg szerintem, hogy akar-e menni. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 7:43 pm | |
| *Hanára néz ismét* Igen, a tegnapi is hasonló volt.. Ilyenkor jobb elkerülni, elborul az agyam. De tegnap találkoztam egy érdekes fiúval. Az aurája annyira megnyugtató volt, hogy a puszta létével megnyugtatott. Nem tudom ez hogy lehetséges, mondjuk, elsőre én sem hinném el mástól. És visszatérve kérdésedre sajnos nem tudunk békét kötni. Túl sok az ember, és túl nagy a kísértés velük szemben.. | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 7:45 pm | |
| *vállat von miközben Amy-re elmosolyodott* Ugyan, nem éppen én vagyok a típusa...na meg...Griewer-nek elege volt abból a hétből míg ide utaztunk. Aztán ,mint mondta a csinos hölgyeket hívja... Én nem abból a csoportból vagyok...majd megyek mással ,ha tudok. *Közelebb hajolt Amy-hez s a fülébe súgta viccesen ,majd vissza s Kacsintott* Sajnálom ezt....de akkor nem lehetne ,hogy a bűnőzöket ,mert más ey bünös s más egy ártatlan gyermek... A fél erdőt? Van annyi állat még ? * Mosoly majd elgondolkodik.* Bár a faluban hallottam ,hogy Higure ura hetente tölteti fel az erdőket állatokkal....talán pont ezért... *Aztán a főnökre meredt. * Természetesen nem gond. *meglepődött* Más a beszélgetés és más egy közös mulatság... nem gondolod Griewer... | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 7:49 pm | |
| - Az, hogy elmegyünk oda nem jelenti azt, hogy utána nem csalom el beszélgetni. *Vigyorogva kacsint.* - Ilyenek már csak a bárdok. Találtam az erdőben egy nagyon kellemes helyet. Egy kicsiny tó van ott és annak a közepén egy kicsiny szigetecske, magasabb dombbal a közepén. Oda mindenképpen el viszem az úri hölgyet, ha kell a véremmel csalogatom. *Rávigyorog Amyre* - Nem fog ellentmondani a kísértésnek. A bárdok vére ugyanis nagyon jó. Bár ez egy másik történethez vezethető vissza. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 7:55 pm | |
| *Elmosolyodik* Nem ér zsarolni az 'úri hölgyet' olyannal, ami nem játék. Veszélyes is tudok lenni, még nem láttál megőrülve, akkor feleennyire van szép és bájos arcom. *Mutat magára vigyorogva* Kiváncsi vagyok ebből mi sül ki.. | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 7:57 pm | |
| Hogy Takanori-val menjek ? Mit tervez ? *Nézi a férfit ,majd a lányra. Kíváncsi a reakciójára.* Persze...bár lehet a vér egy kicsit túlzás...nem gondolja Griewer ? Higgye el ,én láttam egy kicsit elborultabb arcát is Amy-nek. *A lány felé fordul* Hidd el ,tényleg így van! Egy bárd....szinte egész úton énekelt vagy felolvasott. De csendben nagy ritkán volt. Nem mintha zavart volna minket, csak érdekes mikor rám fogta ,hogy nem tudott aludni. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:00 pm | |
| - Hölgyeim. Egy bárdot sose féltsenek. Mi arról vagyunk híresek, hogy zenénk elvarázsol mindenkit. Még a legelvetemültebb lények is örömittasan isszák a zenét, amit én zengek. A legerőszakosabb harcmezők is megfagynak, a legvérszomjasabb vámpírok is nyugton ülnek, ha én dalra fakadok. Az én zeném az élőké és a holtaké egyaránt. Mindenkié...éppen ezért, mindenki hallgatni akarja. | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:05 pm | |
| *Biccent* Nos, és miről is akar Griewer úr beszélgetni velem egy eldugott helyen? *Néz rá kérdőn* Nagyon gyanúsnak tetszik lenni.. *Mondja viccesen magázódva* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:11 pm | |
| *Csak nézi őket ,s bár tudja a főnöke valamit tervez ,simán elhinné ,hogy csak beszélget. Inkább úgy dönt nem szól bele abba amit beszélgetnek ,komolyabban belemerül a gondolataiba.* Szóval akkor egyedül is lehet menni... *Motyogja alig hallhatóan.* | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:22 pm | |
| /Sry csak szarakvódott a netem.
Még mindig./
*Amióta Griewer megjelent, nem szólt egy szót se, most is inkább megfordul, és elindul az erdő sűrűjébe, botját a vállára támasztva* Örültem a találkozásnak, Hana-chan! | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:25 pm | |
| Maaya-chan... *Pillantott utána ,de a lány már elment.* Viszlát Maaya-chan.Nem is tudod tán...de bogarat ültettél a fülembe *Majd vissza nézett a másik kettőre* És mi jóról tud még Griewer úr ? | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:27 pm | |
| - Amy kedves, legyen egyelőre a bárd titka *mosolyog és rákacsint, majd Hanabi felé pillant* - Egyelőre ez az egyetlen biztos pont a naptárban. Ha lesz valami, természetesen közlöm a hölgyekkel... | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:33 pm | |
| *Elég messze elsétál, de az erdőnek még mindig nincs vége* Ah... elfáradtam...! *Felemeli az egyik kezét, mire a fölé magasló fa egyik ága lehajol elé. Felül rá, az ág pedig lassan visszaáll a magasba. Lehunyja a szemeit, és csak hallgatja a csendet* Mulatság... azt hiszem, elnézek majd... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:35 pm | |
| Köszönöm. *Bólint majd Amy-re pillant ,majd leült egy farönkre s tovább birizálta a nyakláncát elmélyülve gondolataiba.* Min járhat az agya..mire gondolhat...mit tervezhet ? s vajon hol vannak a többiek ? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:38 pm | |
| Ó, értem.. *Lehajtja fejét* Valami élelmet kéne szereznem.. Nem ettem reggel óta, és Hana illata kezd egyre erősödni. *Megvillantja viccesen fogát felé kis ijesztésképp* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:40 pm | |
| - Akkor talán hagyjunk egy kis időt neked. Amúgy is elfáradtam. Visszamegyek a fogadóba. Legkésőbb a nagy napon találkozzunk a falu kapujában ilyen idő tájékán... *Kezet csókol a hölgynek, majd odakacsint Hanabinak* - Gyere, hagyjuk magára Amyt. *Elindul a falu felé...* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:41 pm | |
| *csöndesen az erdőben jár, ha nem is bujkál vagy ilyesmi és csak sétál, akkor is nehéz kiszúrni, mivel a rejtőzés a vérében van hangokat hall a közelben, de megpillant valakit egy fán, a fa törzséhez sétál ás felfelé néz* Ő meg? Nem láttam még errefelé... sok itt a fura alak... | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:42 pm | |
| *Elmosolyodik a lányra mikor az mondja a vacsorát ,majd nézi a fogait.* Hátha találsz valami finomat még itt rajtam kívül. Őzek ,vadak meg miegymás... *Sóhajt s feláll* Mennem kell ,sajnálom. Remélem találkozunk még a mulatság előtt. Most vissza megyek ,az öreg már vár. Mióta itt lakom úgy figyel ,mintha az unokája lennék. *Nevet egyet zavartan ,majd int s elindul kifele vezető úton. Ahogyan megy a szél viszi illatát ,azonban teste hamarosan eltűnik ,illata pedig utána egy kicsit.* [Mennem kell ,holnap este leszek ,végig ^^ Jóéjt mindenkinek!!! Ne hagyjatok ki túl sok dologból XD] | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:48 pm | |
| *Bólint mosolyogva* Viszlát, majd találkozunk még.. *Azzal megfordul, és leül egy fa tövébe, de persze ő is érzékeli a hirtelen feltűnt Kaiji jelenlétét, de nem tudja kivenni, pontosan ki az, még messze vannak ahhoz* Kicsit fura nekem ez a Griewer, túl tenyérbemászó hirtelen egyik napról a másikra.. Vigyáznom kell magamra, ráadásul ha ezt Naito megtudja, kibelez.. | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:48 pm | |
| *Érzi, hogy van alatta valaki, de még egy kicsit csukva tartja a szemét, csak később nyitja ki* Szeretnél valamit? *Pillant le a fáról* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:52 pm | |
| Nem különösebben... csak erre jártam és azt hiszem még nem találkoztunk... Az emberek elmennek... | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island Wed Apr 29, 2009 8:54 pm | |
| *Lelógatja a lábát a fáról* Valóban nem. *Leugrik, és mosolyogva kezet nyújt* Maaya vagyok. És te? Itt élsz? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Erdő - Vampires' Island | |
| |
| | | | Erdő - Vampires' Island | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |