Who is online? | In total there are 7 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 7 Guests None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Tengerpart | |
|
+4Kathy Hellsing Kaiji Shenin Griewer Wrathwolf Hikari Alice 8 posters | |
Author | Message |
---|
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Tue May 05, 2009 11:23 pm | |
| *felugrik a sziklára és leül a lány mellé* Nos születésem után hamar elkerültem a szüleitől, nem is igazán ismertem őket... Megtanultam harcolni és egyedül boldogulni, ezután saját utamra indultam, ahogy mások is, és keresem a helyem a világban... lényegében ennyi lenne... az otthonom az országút, célom a végtelen... és most ezen a kis szigeten vagyok, és veled üldögélek egy sziklán... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Tue May 05, 2009 11:28 pm | |
| *Bólint* Nem nehéz így az élet? Szülők nélkül egész életedben, menni-menni a végtelenbe tartva sokszor 'élelem' nélkül...? *Felhúzza térdeit, és átkarolja* Mondd csak... *Fejét lábára támassza pihentetően, és Kaiji felé fordul* Griewer mondott rólam és Naitoról valamit? | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Tue May 05, 2009 11:35 pm | |
| *kissé elmosolyodik* Ahogy elnézem ti sem a szüleitekkel vagytok itt, és mondtam megtanultam felelni magamért... élelemből sosem volt hiányom... nekem ez az életem, ehhez szoktam... Griewer... semmit, csak amit mondtam, és hogy talán "nyomoz" utánad... *a lány felé fordítja a tekintetét és nézi* Nem az a típus akiben megbíznék... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Tue May 05, 2009 11:46 pm | |
| *Felemeli fejét lábairól, és fiú tekintetét kezdi kémlelni* Te kibírod akár több napig is vér nélkül, bezzeg én.. *Kicsit elgondolkodik* Nyomoz utánam.. Le kéne ráznom.. Pedig közben meg jó, ha jóban vagyok vele.. Vadász.. Az életemre vadászik.. Ezek szerint ő sem tud többet, mint én? Vagy csak titkolja? *Sóhajt* Hagynának már egyszer csak 5 percre békén.. *Majd újra arcát kezdi kémlelni* Soha nem volt társad, miközben 'vándoroltál'? | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Tue May 05, 2009 11:54 pm | |
| De, volt már társam sok is, de mind letelepedett amint jobban álltak a dolgok, vagy csak velem utaztak egy ideig mert egy irányba haladtunk... de a menekülés nem ilyen egyszerű, vadászok mindenhol vannak, és sosem fogunk észrevétlenek maradni előttük akár az emberek közt... talán el kéne magunkat fogadtatni velük, de ez úgysem fog sosem sikerülni, mivel mi vérrel táplálkozunk... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Tue May 05, 2009 11:58 pm | |
| Azon gondolkodtam, hogy a vadászok tulajdonképpen ugyanazt csinálják mint mi. Ölnek. De ha belegondolsz, mi összesen azért, mert nem élnénk túl a másnapot, ha nem tennénk ezt. Ráadásul sokszor csak állatokéból élünk. Ők viszont puszta gyűlöletből ölnek meg minket. Egy vámpír akár egész életében el lenne állatokkal, és akkor senkit sem bántanánk, de ők 'gyilkos' címkével ölnek meg minket teljesen alaptalanul, mintha hatalmuk lenne fölöttünk, nem gondolod? *Arca halvány mosolyra fakad, akárhányszor átjárja a furcsa aurának érzése, főleg, hogy ilyen közelről érzi a fiú jelenlétét* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:07 am | |
| Azt hiszem igazad van, de ezen nem változtathatunk, a világ igazságtalan, de nekünk a túlélésre kell koncentrálnunk. *komolyan beszél és hol a lányt hol a vizet szemléli* Sokak célja hogy kiirtsanak minket, mert gyakran ölünk ember... de az ember a saját faját is öli, és mit tennének ha az állatok ki akarnák irtani az embereket, mert hogy őket eszik... de az emberek tudják hogy ez nem történik meg... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:12 am | |
| *Biccent* Mondjuk ez is igaz... Igazán szeretek így élni, habár sokat magam ellen nem tudnék tenni. A vadászokkal pedig simán kijönnék, ha nem lenne egy berögződöttségük, mint nekünk, hogy ellenségek vagyunk. *Elmosolyodik, majd hirtelen szólal meg, pár perc hatásszünet után* Mondjuk tény és való, hogy a vámpír lét jó dolgokkal is jár. Életem adnám egy ilyen szép szempárért, mint a tiéd. *Gyerekes mosollyal mondja, de látszik, hogy komolyan beszél* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:23 am | |
| *elmosolyodik* a tieid épp elég szépek... meg ezekkel még megijednének tőled... *felnéz és a holdat kémleli* elég későre jár már... nem fognak keresni? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:25 am | |
| Őszintén szólva már nem igazán érdekel.. *A tengerre emeli tekintetét* Griewer akar velem valami elhagyatott szigeten kettesben beszélgetni... Eléggé tartok tőle. Veszélyes lenne csak ketten, de mást nem engedne a közelembe. *Sóhajt* Lehet, hogy ezek az utolsó perceim.. De valahogy van egy sejtésem, hogy nem barátkozni akar. | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:30 am | |
| Hmm... nem kötelező odamenned... *újból a lányra néz* És én a közelben leszek, ha kell talán tudok segíteni... he elmész légy óvatos, de hallgasd végig, remélhetőleg nem megölni akar... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:32 am | |
| Félek, hogyha kihagynám a vele való találkozást, rosszabb végem lenne, mintha nem. Túlságosan gyanakodni kezdene, hogy veled léptem le, ráadásul el sem mentem, és miért. *Elmosolyodik* Tudok magamra vigyázni. Ne sodord magad veszélybe miattam.. *Újból ránéz* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:36 am | |
| Nem mondtam hogy gyere el velem, csak hogy nem muszáj ott találkoznod vele... és remélem is hogy tudsz vigyázni *elmosolyodik* Kár lenne érted... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:39 am | |
| Gondolod, hogyha megbeszélnék vele egy másik helyszínt, belemenne? Naito így is ki fog nyírni, hogy vele találkozom, nemhogy még a mulatságra is vele mentem.. *Továbbra is mosolyogva nézi a tengert* Annyira nem lenne nagy kár.. És a múltkori vadászatodra visszatérve én kérek bosánatot, hogy úgy rádvetettem magam.. *Felnevet* Sötétben összekpuorodva hasonlítasz egy bagolyra! *Viccesen megböki* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:44 am | |
| Hehh... bagolyhoz még nem hasonlítottak, de biztosan... és semmi gond, jó hogy nem sérült meg senki... tényleg, és a bátyád mit csinál most? *két kezét a háta mögé teszi és azokon támaszkodva nézi az égen a csillagokat* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:46 am | |
| A bátyám most vagy elrángatta magát a mulatságra, vagy pedig az erdőket járja utánam kutatva. Mindig ezt csinálja. Ő is olyan, mint te. Mindig egyedül van, viszont ideges, ha nem tud maga mellett. Jobban félt, mintha 3 éves lennék... *Elmosolyodik* Gondolom neked egy testvéred sem volt.. | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:51 am | |
| Aggódik érted, az idősebb testvérek már csak ilyenek... de ha ideges ha nem vagy ott, és mindig egyedül van akkor most mindig ideges? De ő akkor mi, ha nem gond hogy megkérdem? Ember? Egyébként nem tudok róla hogy lett volna testvérem, de ha lett volna is szétválasztottak volna szerintem... és most is külön vándorolnánk. Vajon kevesebben vannak már a bálon? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:56 am | |
| Elmondjam neki..? Kezdi megszokni, hogy folyton elszökök mellőle. Nem szeretem, ha nagyon dajkálni akarnak. Biztosan keres, mert a mulatságon most épp nem vagyok ott. Oké.. Elmondom. Naito meg fog ölni.. De Kaiji biztos nem mondja el.. Naito.. *Vesz egy mély lélegzetet* Grufti. Hasonló, mint a mágusok. Már csak kettő maradt belőlük, és az egyik ő. Ezért vadásznak rá annyian. Nagyon "értékes". De kérlek, ha lehet, ezt ne add tovább senkinek.. Ezen az élete múlik. Köztük az enyém is. | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 12:59 am | |
| Hmm? Hallottam már róluk valamit de nem sokat... de rendben nem híresztelem... bár nem igazán értem hogy lehet egy vámpírnak valami más testvére... És ki a másik? Ha csak 2 maradt? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 1:02 am | |
| Fogalmam sincs, erről Naito tényleg nem mesélt még. És úgy, hogy apánk vámpír volt, anyánk pedig grufti. De mivel őket is megölték, Naito maradt, plusz egy másik, aki valahol lehet, hogy a világ túlsó felén van. *Mosoly* Furcsa, hogy olyan érzésem van, meg kell bíznom benned. | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 1:06 am | |
| Értem... *elmosolyodik* Hehh... nem én csinálom... Viszont lassan lehet nem ártana visszamenni, nem kell hogy elkezdjenek itt keresgélni, én meg megnézem hogy ilyenkor hogy folyik a bál... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 1:07 am | |
| *Épp felállna, eszébe jut valami. Majd megáll a szikla előtt, így épp akkora, mint Kaiji ülve* Ígérd meg, hogy nem mondod el senkinek. *Ahhoz képest, hogy komoly témáról van szó, mosolyog* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 1:16 am | |
| *a kezét a lány fejére teszi és szintén kissé elmosolyodik* Nyugodj meg... megígérem, senkinek nem beszélek ezekről *leveszi a kezét úgy hogy közben a lány hajszálai az ujjai között végigfussanak* még találkozunk... *majd megfordul és egy másik irányba elindul* Hmm... rémélem vigyáz magára... de miért érdekel ez engem ennyire? ehh... *magában elmosolyodik még egyszer és enyhén megrázza a fejét* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 1:18 am | |
| *Mosolyogva figyeli, ahogy a fiú eltávolodik. Pár percig áll még ott, és mosolyogva nézi, majd arcához kap* Nem. Ezt most gyorsan felejtsd el, Alice.. Indulás vissza Griewerhez. Csak éljem túl a mai napot.. *Azzal elindul a mulatság felé vissza* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Tengerpart Wed May 06, 2009 5:01 pm | |
| - Hikari Alice wrote:
- Grufti.
Hasonló, mint a mágusok. Már csak kettő maradt belőlük, és az egyik ő. /"...évtizedekkel ezelőtt egy járvány az összes gruftival végzett, hármat kivéve, közülük pedig csak egy hozott világra újat. Az utolsó élő grufti pedig Naito." Rosszul informálódsz kisszivem/ | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Tengerpart | |
| |
| | | | Tengerpart | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |