Who is online? | In total there are 10 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 10 Guests None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Higure - Vampires' island | |
|
+6Kathy Hellsing Hikari Naito Luther Higure Shiori Kuroi Hanabi Hikari Alice 10 posters | |
Author | Message |
---|
Kaiji Shenin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:54 pm | |
| *gondolkodik hogy utána nézzen, de aztán úgy dönt most ebből kimarad..* Remélem nem lesz gond... *fogja magát és elmegy a fogadójába ott pedig lefekszik* //Nah majd valamikor leszek, csak van akinek holnap 8-ra be kell mennie -.- // | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:57 pm | |
| *Nobura néz* Ismerem őket. Nem érdemes egyikkel sem kikezdeni. *Mondja semmitsejtetően* És mondd, mit keresel ilyenkor még kinn, az utcán? Egy ilyen nagyszerű vámpírnak már rég ágyban lenne a helye.. *Mondja affektálva* | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 12:00 am | |
| *Biztos abban, hogy már észrevették, de nem igazán érdekli, még mindig a falnak passzírozza magát, és figyeli a jelenetet* | |
| | | Kurayami Nobuhiko
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 12:12 am | |
| *Nem veszi le a szemét onnan ,majd mégis a lányra pillant.* Szóval igen. Táv veled jöttek ? Mondjuk ,végülis lényegtelen... * Elmosolyodik ezen ,nem veszi magára ,tudja mennyit bír és mennyit ér.* Mi az éjszaka teremtményei vagyunk ,ilyenkor élhetjük ki magunkat feltünés nélkül. Amugy,mint láttad éppen étkeztem, néha nekem is kell. *Elvigyorodik* Ha nekem ,mint nagyszerű vámpírnak kell ,akkor neked aki a nyomomba sem ér...mint pisis ,már rég a hetedhét országot járnál álmodban. De nem így van... ezért ne várd el ,hogy én is ágyban legyek. Azonban jó ,hogy mondod. *Ásit egyet ,majd váratlanul ujjaival megemeli a szökeség állát maga felé.* Ideje mennem vérengző pisis, remélem viszont láttom a mulatságon. Ha felismer majd... meghívom egy sake-ra. * Vigyorog ,aztán elengedi egy könnyed mozdulattal s sarkon fordulva elhalad. Bár nem sietetti lépteit teste nagyon gyorsan eltünik a ködben ami váratlanul borul a városra.* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 12:17 am | |
| *Ahogyan haladt végre beért a városba ,azonban a köd őt is elérte. A tűzzel világított lámpák fényével próbál kiigazodni az útvonalon.* Mi lehet ez a hirtelen köd? *Nézett fel s váratlanul szemei kikerekedtek ahogyan elhaladt mellette valami. A szőr is felállt a hátán tőle.* Nagyon erős nyomás...erős volt.. *Utána pillantott de az eltűnt. Lassú fejcsóvával folytatta az utját ,csak előre...hátha lát valamit....* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 12:20 am | |
| *Mosolyogva hallgatja végig a különc vámpír mondandóját, majd egy biccentéssel int neki. Mikor újból körbenéz, megérzi Hana jelenlétét, de igazán elég nehezen sikerül kivenni őt, mert elnyomja az egész utcát a tömör vér szaga. A hullára pillant, majd arrébb löki lábával kicsit* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 12:24 am | |
| *Ahogyan megy az orra elé kapja a kezét ,mert valami nagyon büdösett érzett.* Mi lehet ez ? *Pillantott oda s akkor látta meg ,hogy Amy valami vértócsa körül állt ,ő körülötte meg a dögevők kezdték el máris lakmározni a maradék testet.* Úristen... *Szemei kikerekedtek, Lassan a látókörébe még valaki bele esett.* Maaya! *kiáltotta s oda futott rögtön.* Úgyis látták már... Jól vagy?
Last edited by Kuroi Hanabi on Fri May 01, 2009 12:25 am; edited 1 time in total | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 12:24 am | |
| *Percekkel később Griewer ott voltát már csak egy üres pohár és egy ezüstpénz bizonyítja. A férfi tovament, kitudja hova...* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 12:39 am | |
| Hé, hana, nyugi már! *Suttogja fenyegetőn* Ne keltsd fel a fél várost, mindenki jól van, csak vacsoráztam! *Hurcolja arrébb a hullát a sikátorba* Semmi baja senkinek! | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 12:50 am | |
| *lecsendesit magát* Persze, persze... Csak vacsiztál.... *Furcsa fejet vág zavartan* A vér....az ember...megölte...megölte Te..tényleg megöltél egy embert...csak úgy... *Néz rá* Csak úgy...lelkiismeret nélkül..igaz? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 12:55 am | |
| Ha nem öltem volna meg, akkor valaki olyanra támadnék, akire nem kéne. *Mondja halkan suttogva* Amúgy Higure vezetője volt, én csak segítettem becsalni a férfit. *Vonja meg vállát* Miért aggódsz ennyire..? *S ahogy választ adott erre, szó nélkül eltűnik* Viszlát Hana.. [mennem kell, baii]
Last edited by Hikari Alice on Sat May 02, 2009 1:07 pm; edited 1 time in total | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Fri May 01, 2009 1:08 am | |
| Például a családtagjaidra ? *Pillant rá kiváncsian. Érti ,de közben ott van valami más is. Hiszen mégiscsak egy élet volt...kitudja családdal-e ,vagy nem.* Higure vezetője ? Találkoztál vele ? *meglepödik öszintén.* Amugy...nem..vagyis... *Pillant rá* Nehéz lenne elmondani Amy...vagy megmagyarázni | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: 5. fejezet: Az előkészületek Sun May 03, 2009 12:29 pm | |
| *Griewer egy csoport emberrel körülvéve ült az egyik ház mellett, lantján hangosan játszva. Ezzel egyfajta mód bekapcsolódott a város életébe, ami amúgy is igen aktív volt a mai nap. Emberek jöttek mentek, bódékat és sátrakat állítottak fel. Hordták áruikat, szórakoztattak másokat trükkökkel, mesékkel. Eljött a nap, a móka és öröm estéje. Mindenki keményen dolgozott, hogy estére minden tökéletes legyen...nemsokára aztán véget ért a szám és a jelen levők tapsvihara közepette a bárd nagy nehezen kiszakadt a tömegből, egy vendéglő felé megindulva az éhségtől...* Ejj...könnyen megéhezik az ember, ennyi zenebona után... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 12:38 pm | |
| *Mivel tegnap éjjel talált már magának valami kisebb harapnivalót, így gondolta egy órácskára kinéz a faluba, megnézni, hogy mire számíthat.* Jó isten.. Ennyi embert egy helyen.. És még csak délelőtt 11 óra *Kapucniját fejére húzza, mert a nap elég erősen süt. Arca épphogy látszik csak ki a szőke tincsek alól, majd meghallja az ismerős lant-szólót, amit már hallott valahol* Jé, Griewer már tartja a frontot..? *Beáll a tömegbe, majd amikor lassan oszlani kezdenek, közelebb sétál, és elmosolyodva szólal meg* Kora reggel éneklés? Csak szépen és magabiztosan, mint eddig.. Nem szabad sem elszólni magam, sem másképp ránézni.. Nyugalom.. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 12:39 pm | |
| - Persze. Nem hagyhatom ki magam teljesen a munkából. Bár nem sok ez, egy kicsit tudom enyhíteni az emberek lelkében való izgatottságot...talán *válaszol vigyorogva a lány felé.* - Na és beszéltél Kaijival? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 12:41 pm | |
| *Megrázza fejét* Nem igen érdekli a dolog. De remélem legalább egy órára kinéz, az aurája pár vámpírét csillapítani tudná.. *Majd halványul mosolya* Még azt sem tudom mit vegyek fel estére.. Minden pénzem odaadtam egy vándor vámpírnak pár nappal ezelőtt. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 12:46 pm | |
| *Előkap egy kisebb szütyőt kabátja egyik zsebéből és a lány kezébe nyomja.* - Nehogy ezen múljon Amy... *Mondja mosolyogva, majd rákacsint.* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 12:49 pm | |
| *Lepődötten néz* Pénz? Úristen, nem ezért mondtam, jaj.. *Teljesen zavarba jön, majd visszanyújtja a szütyőt* Nem fogadhatom el. Majd felveszek valamit a saját ruháim közül. *Mosoly* | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 12:55 pm | |
| - Felejtsd el. Ha nem a ruhára, akkor még majd másra, de jól jöhet a pénz. Tedd csak el, ragaszkodom hozzá. Szóval azt mondta Kaiji, hogy nem egy nagy társasági lény? Az ilyeneket nem bírom. Mindig a kis sötétségbe bújnak, nincsenek társaságban. Az ilyen nem unatkozik? Úgy értem társas lények vagyunk...költözzön ki egy lakatlan szigetre... *Megrázza a fejét, majd megfogja Amy kezét.* - Te viszont már nem menekülsz! *Vigyorog rá* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 12:58 pm | |
| *Zavartan felnevet* Félnem kéne? *Majd sóhajt* Nézd, a vámpírok élete teljesen más mint egy bárdé. Ez az életünk. Sötétségben bújkálunk, a napfény elől, nem nagyon barátkozunk. Én mondjuk épp egy kivétel vagyok, a bátyám is ezért aggódik folyton értem, mert sokkal veszélyesebb, ha sokat vagyok emberek között, mintha inkább bújkálnék, akárcsak Kaiji. *Halvány mosoly* Körül kéne néznem itt a boltok között. Már nem lesz időm ruhát nézni. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 1:01 pm | |
| - Veled tartsak? Vagy inkább megakarsz lepni? *néz kérdőn a lányra.* - A vámpírokkal kapcsolatban pedig...szerintem ha megtalálnánk a közös megegyezés pontját, akkor nem kellene hogy az legyen ami van. Úgy értem te se a véremre pályázol, hanem barátkozunk...nem? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 1:03 pm | |
| Velem jöhetsz.. *Elmosolyodik* Nem kéne kedvelnem... Az életemre vadászik, de akkor miért ilyen kedves? Miért adott pénzt? *Megragadja kezét, majd elindul az egyik boltsor között. Pár perc után meg is áll az egyik butik kirakata előtt.* Nézd, azt a hosszú szoknyát! *Mutat egy szépen kidolgozott, rövid ujjú, felül mély dekoltázsú fehér fodros szoknyára* Ehhez mit szólsz? | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 1:05 pm | |
| *Alaposan szemügyre veszi a ruhadarabot, majd a lányt nézi pár pillanatig.* - Nem rossz, de a színe...nem a legjobb. Mit szólnál egy másik színhez? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 1:11 pm | |
| *Biccent egyet* Menjünk be, hátha van valami másik szín.. *Lassan besétál, majd leemeli fejéről a kapucnit. Haja egészen derekáig leér, amire megjegyzést is tesz az idős eladó nő mosolyogva. Elémagyarázza, hogy melyik ruhát szeretné, ám a színnél megakad.* Milyen színre is gondoltál? | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun May 03, 2009 1:13 pm | |
| - Smaragd zöldhöz mit szólnál? Kedvelem azt a színt és szerintem jól állna neked... | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Higure - Vampires' island | |
| |
| | | | Higure - Vampires' island | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |