Who is online? | In total there are 10 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 10 Guests None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Higure - Vampires' island | |
|
+6Kathy Hellsing Hikari Naito Luther Higure Shiori Kuroi Hanabi Hikari Alice 10 posters | |
Author | Message |
---|
Luther
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 4:21 pm | |
| Nekem csak pihenés kell. Gyorsan gyógyulok.. *Bárdját rögzíti a hátára és elindul* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 4:22 pm | |
| Ne akardd, hogy újra elvegyem! *Mire a mondat végére ér, már Luther előtt áll* Alice vagyok. *Kezet nyújt* | |
| | | Luther
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 4:25 pm | |
| Luther vagyok. És csak azzal fogok kezet akit tisztelek.. *Sóhajt egyet és leül a fa tövébe* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 4:27 pm | |
| *Elhúzza száját, majd - maga sem érti miért, de leül mellé, előkaparássza újból a kötszereket, és mire Luther reagálni tudna, egyik sebét kitisztítja, ami valljuk be elég fájdalmas eljárás* | |
| | | Luther
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 4:38 pm | |
| *Rezzenéstelen arccal ül, és néz maga elé. Nagyobb fájdalmakat is átélt már, mint egy seb fertőtlenítése* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 4:38 pm | |
| Nem utasítottad el.. *Elmosolyodik* Mégsem vagy annyira makacs és büszke. *Ráköti a kötszert, majd folytatja a nyakánál* Hol sérültél meg ennyire? | |
| | | Luther
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 4:58 pm | |
| Megmondtam hogy apám felbérelt pár embert hogy öljenek meg, nem? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 5:01 pm | |
| Miért bérelte fel őket? *Lassan kötözni kezdi a fiú nyakát, átnyúl válla fölött, és óvatosan végez. Mint egy kiváncsi kislány leül vele szemben* Itt nem fogod túlélni egyedül. Mindenesetre.. Sok szerencsét. *Lassan feláll* Megyek, keresek magamnak valami harapnivalót.. [Erdő] | |
| | | Luther
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 5:35 pm | |
| Nem ismersz engem. Keményebb vagyok mint hinnéd. Mindenesetre, nem tudsz egy szálláshelyet a számomra? | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 7:17 pm | |
| *Egész délelőttjét a faluban való mászkálással töltötte, meg beszerzett néhány apróságot. Csakhogy húga már megint nincs sehol...* Hjaj... azt mondta, az erdőbe megy... vajon még mindig ott volna...? *Az égre emeli a tekintetét, majd sóhajt egyet és beletörődve elindul ki a faluból*
/Erdő/ | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Sun Apr 26, 2009 11:51 pm | |
| *Beér a faluba, és hamar fel is méri a terepet, majd szállás után néz, hamar talál is egy éppen megfelelő fogadót ahol ellehetne egy időre... kifizeti a szobát majd bemegy, átpakol pár cuccot a nadrágjából a szekrénybe, majd leül az ágyára és hátradől, kezét a tarkóján összekulcsolva* Nem utazom valami sok cuccal... *majd gondolalati valamelyest sötétebbre változtak* Igaz... vannak erre vámpírok, de vadászok is elegen, lesznek még itt nyugtalanságok, lehet nem kéne itt sokat időznöm... viszont...... Éhes vagyok..... | |
| | | Higure Shiori
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Mon Apr 27, 2009 8:47 pm | |
| *Kis termetét ki használva s kislányos arcát megindul a bolt felé s próbálja odaadni a pénzt de túl alacsony amitől kicsit morcos lesz a boltos kezdi megsajnálni* | |
| | | Kurayami Nobuhiko
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 10:26 pm | |
| *Az éjszaka simán ráhonolt a városra a legtöb ember ilyenkor tudja mit kell tennie. Bezárkoznia ,s hogy miért ? Azok miatt kik nem bírják megállni , azok miatt kik az éjszaka teremtményei s nem kegyelmeznek ,sem gyereknek ,sem nőnek, sem őregnek. Mindegy mi vagy...számukra csak az áldozat. Egy kicsiny falat az étlapon. Egy könnyed szálas kimonó féleségben sétál a férfi az utcán. Hosszú haja világosan fénylik a hold egy-egy fényében ,ahol megcsillan , majd ráhullik vállára. Szagolgat előre is.* Hol van az kinek élete nem fontos ? Hol vagy aranyom....? * Kezd érezni valakit* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 10:33 pm | |
| *Ahogy beér a faluba, gyilkos tekintettel körbenéz, majd lehajtja fejét. A szél csak épphogy fúj, így haja kissé száll a levegőben. Kezeit zsebre vágja, és beleszagol a levegőbe* Egy vámpírt érzek csak a közelben.. Nagyszerű.. Nem fog senki közbeavatkozni.. *Elindul az egyik mellékutcában követve egy fiatal férfit* | |
| | | Kurayami Nobuhiko
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:10 pm | |
| Mégegy vámpír ? *Ahogyan megérezte ,váratlanul örült futásnak eredt a szél csak úy csapkodta ruhályának végét. Szemei elvörösödtek egypillanatra ,majd a sikátorba befutva, támadott. Nem vette észre a másik vámpírt a lányt. Csak az áldozatott ,akinek vére fröcsögött fel ahogyan karmait és fogait belemélyesztette a testébe. A lány arcára rácsöppent néhány vér csepp, s Nobu is csak egy szívás útán vette figyelembe a jelenlététt. Arcán megjelent egy vigyor ,izmai megfeszültek, megjelent az amiért mindenki odavolt, a vonzodás egy jelképe.* Lám...lám egy újonc...tán éhes vagy ,kisasszony ? | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:18 pm | |
| *Túl gyorsan történt minden, a lány csak döbbenten pillantott a nemes vámpírra* Milyen önteltnek néz ki.. Ismered a 'lányoké az elsőbbség' mondást? Én akartam megölni.. *Mondja száját elhúzva, de a felajánlásra biccent egyet* Nem bánnám, ha ehetnék belőle.. | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:26 pm | |
| *Mivel az erdőt már megnézte magának, gondolta körbenéz a faluban is. Arra viszont nem gondolt, hogy éjjel semmi sincs nyitva...* Mmmh... mostanában semmi se akar összejönni... *Morogja maga elé, majd megsimogatja a vállán mocorgó kis mókust* Baj van, picur? Érzel valamit? *Körbenéz, de semmire se figyel fel* Rohadt ösztönök... miért nem tudtam örökölni egyet se... egy semmirekellő voltál, apa... | |
| | | Kurayami Nobuhiko
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:30 pm | |
| *Nem szól semmit a gúnyos megjegyzésekre ,csak rápillant a lányra ,majd mint akinek ez megsem kottyan fél vállról véve a dolgot Alice elé dobja a haldoklót.* De mihamarabb öld meg... Nem szeretném ha olyanná válna ,mint mi. *Jelentette ki ahogyan letörölte a vért a szájáról ,majdnyugodt hangon válaszolt a lánynak. Sötét van mint látod ,az energiádból meg nem derül ki ,hogy nő nemű lény vagy-e . Másnem.... eredetileg itt mindenben nekem van elsőbségem. *Igazítja meg a ruháját, s minden mozdulatából látni nemességét ,mégha néha fenkölt is...vagy jeges....* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:35 pm | |
| *Felvonja szemöldökét* Amikor elhaladsz mellettem, szerintem elég egyértelműnek tűnik a hosszú szőke hajból, hogy nő vagyok. Mellesleg ki vagy te itt, hogy mindenben elsőbbséget élveznél? *Nekikezd a halandó 'kifosztásának'* Senki nem vagy te itt, attól, hogy nemesebb vagy, mint más, azt magasról leszarom. *Mondja kissé nyersen* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:39 pm | |
| *beér a városba és sétálni kezd egy utcán, de nem lát senkit, vámpírok jelenlétét érzi, de azt már megszokta, viszont vér üti meg az orrát* Valaki itt vadászna?... | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:40 pm | |
| *A mókus leugrik a válláról, és elszalad valamerre* Azt akarod, hogy kövesselek? *Néz a kisállat után a lány, majd elindul utána. Sokáig szalad, amikor halk beszélgetésre lesz figyelemes. Lelassít, megáll, és nekitámaszkodik egy ház falának* Vámpírok? | |
| | | Kurayami Nobuhiko
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:43 pm | |
| * Elkezd jóízüen nevetni * A haj nem lényeg...néz csak az enyémre. Egy férfinak is lehet ,hosszú szöke haja. * Majd váratlanul a halott fejére támaszkodva nagyon közel hajol a lányhoz s kicsit megmutatja ő is a foga fehérjét a lánynak egy nagy vigyorral.* Mellesleg én miattam kapjátok ti a dögöket az erdőbe ,hpgy étkezzetek, ti akik a vegetáriánus módszerre eskőttük ,ti akik szégyent mondtok a fajunk valóságos kincsének. A finom izekre.... *Megnyalja a nyelvét. S a lány szemeibe tekint.* Persze ,nem ismerlek. Új agy a szivegeten, nem igaz ? Csak nem a lány ki pusztitja napok óta az erdőnket s kinek a testvére halandó ?! * Elengedi a holt fejét aminek a koponya csontja már kicsit megroppant alatta aztán felállt s úgy tekintett rá. Lehunyja a szemeit s megnyalja a szája szélét.* Vadász...
Last edited by Kurayami Nobuhiko on Thu Apr 30, 2009 11:48 pm; edited 1 time in total | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:45 pm | |
| *A falu egy távoli részében pihen, egy fogadóban. Unottan nézeget ki az ablakon, közben Amyn gondolkodik.* Biztosan ő lesz az...érzem, látom rajta. Már csak annak a patkánynak a jelentésére kell várnom... *Elmosolyodik, majd meghúzza az előtte pihenő poharat...* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:48 pm | |
| *Érzi a hirtelen furcsa energiát, amit Kaiji áraszt. Mivel közel van, így könnyen megkülönbözteti Maaya aurájától* Mondd, attól, hogy én próbálom kontrollálni magam, és kevesebbet kockáztatni, az nem egyenlő avval, hogyha tehetném, nem mindennap véren élnék. *Állja tekintetét* A családom kilétéről pedig maximum tippelhetsz, nem fogok pontos választ adni, még a végén azt hinnéd, ismersz. *Az utca végébe néz, ahol megpillantja a két egymástól távol álló alakot* Utánam jött volna..? | |
| | | Kurayami Nobuhiko
| Subject: Re: Higure - Vampires' island Thu Apr 30, 2009 11:54 pm | |
| *Hallgatja a lányt,majd sóhajt egyet.* Hogy ti néha mennyit aggoldalmaskodtok... Úgy tűnik a vadászatnak vége..egyre többen vannak... *Pillant a két alak felé. Ő is érezte őket ,s nem örült nekik ,de ezt nem is próbálta tagadani.* Tán ismered őket ? *Kérdezte a lányt.* Az egyik friss vér...nagyon jó...de ilyen helyzetben nemjó dolog vadászni....a másik nemes... Kiváncsi vagyok ki lehet.... | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Higure - Vampires' island | |
| |
| | | | Higure - Vampires' island | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |