Who is online? | In total there are 9 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 9 Guests None Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am |
|
| Higure- Főtér | |
|
+3Kurayami Nobuhiko Kuroi Hanabi Hikari Alice 7 posters | |
Author | Message |
---|
Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 9:45 pm | |
| *Ahogy megpillantja Kaijit, és hirtelen átjárja a nyugtató érzés, elmosolyodik ő is* Á, szia, mégis eljöttél? *Majd bólint egyet* Griewerék körül túl sok volt az ember... Nem tudom, ő valahogy vonzza őket, engem meg irritál már a jelenlétük is. Hogy vetted rá magad, hogy elgyere? | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 9:48 pm | |
| *oda megy a falhoz és ő is nekidől* Szóval velük vagy? Amúgy te mondtad hogy nézzek el, gondoltam benézek, de igazam volt, ez nem az én helyem... *közben nézi a nyüzsgő népet, de eszébe jut múltkori vadászata* Remélem a múltkor nem ijesztettem rád nagyon... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 9:58 pm | |
| Hát, nem igazán vámpíroknak való hely, ez igaz. *Továbbra is tartja mosolyát* Igen, Griewer valamiért nagyon ragaszkodott hozzá, hogy eljöjjek. Ráadásul kifizette a ruhám teljes összegét. *Mutat végig magán* Nem értem.. Azaz nem hiszem, hogy puszta tetszésből csinálná ezt. *Néz rá, mintha reakciójából akarná megnyugtatni magát, hogy Kaiji tud valamit.* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 10:07 pm | |
| Tényleg, nem is mondtam, remekül nézel ki... *mosolyog, de aztán komolyabb tekintettel a földet nézi* Azt kérte szaglásszak körbe mi van velük... Azt hiszem a bárd azt hiszi veszélyesek vagytok... nem tudom honnan gondolhatja... fogalmam sincs mit akarhat, de légy figyelmes... *újra a lányra néz valamivel derültebb arccal* de lehet hogy csak ennyire tetszesz neki neki...
Last edited by Kaiji Shenin on Tue May 05, 2009 10:14 pm; edited 1 time in total | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 10:12 pm | |
| *Felnevet zavartan, láthatólag jól esnek neki Kaiji szavai* Kétlem, hogy csak a kinézetem miatt akarna ennyire beszélgetni, vagy elhozni valahova. Itt van egy csomó szép nő. Én vámpír is vagyok, öldöklök, ő meg egy bárd, aki pont az emberek oldalán áll. *Halvány mosoly* Tényleg, és te nem néztél már itt ki valakit magadnak? *Vigyorogva odamutat egy fiatal lányra nem feltűnően, aki igencsak feléjük nézeget pár méterről barátnőivel* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 10:20 pm | |
| Ehh.. *kissé zavart mosollyal a lány irányába néz* Áh... nem játszom ilyet... még felfalnám amilyen édes... ha érted mire gondolok. *Mondja félig viccként* Persze lehet élettelibb lenne számomra a bál ha valakivel járkálnék itt, de csak nem kérek meg akárkit hogy mászkáljon velem. Meg te is tudod hogy a vámpíroknál bonyolult az ilyesmi... nem szívesen járkálnék egy emberrel... | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 10:26 pm | |
| *Elmosolyodik* Nekem mondod, aki egy bárd oldalán sétálgat úgy, hogy mindig arra figyel, ne őt, hanem valami idegent se faljon fel..? *Felnevet a szójátékon* Miért nem keresel valami vámpír lányt? Nem lennél ennyire magányos az erdőben. Nekem meg azt hiszem griewert kéne lekoptatnom kicsit. Kezdi azt hinni, hogy tőle függ az életem szerintem... | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 10:38 pm | |
| * ^^ * Már megszoktam ezt... nem azt mondom hogy nem voltam vámpír csajszival, de huzamosabb ideig senkivel nem maradok meg mivel folyamatosan vándorlok... de ha adott a helyzet kihasználom, szóval miattam nem kell aggódnod... de neked el kéne döntened mit akarsz, ne hagyd hogy kézen fogva irányítsanak... csak tanács *felnéz az égre* | |
| | | Hikari Alice Admin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 10:40 pm | |
| *Felvonja szemöldökét, majd mivel látja, hogy egyre több az ember, megszólal* Hé, menjünk le a partra.. Kezd nagyon idegesíteni ez a sok ember. *Távolról int Hanának, hogy a tengerpart felé mennek, és nemsokára visszajön, aki - remélhetőleg - átadta az üzenetet Griewernek, és sietősen elindul Kaijival oldalán* Mióta ismered amúgy Griewert? *Néz rá kiváncsian* | |
| | | Kaiji Shenin
| Subject: Re: Higure- Főtér Tue May 05, 2009 10:47 pm | |
| Mióta a környéken vagyok... az erdőben futottunk össze, csak bemutatkoztunk, azóta sem tudok többet róla.. *megy a lánnyal* [part] | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 6:15 am | |
| *Amyt figyeli végig, majd miután Kaijival elmentek Hanához fordul.* - Bocsáss meg, de van egy kis dolgom.*Kacsint rá vigyorogva, majd elindul a tömegben. Egy ideig követi a lányt, aztán mikor látja, hogy elhagyják a falut elgondolkodva áll meg.* - Vajon mit tervezel Shenin? *Arcára ravasz mosoly ül ki.* - Akkor az lesz a legjobb ha változtatok a forgató könyvemen... *Suttogja, majd visszamegy a buliba és Amyre várva élvezi a mulatságot...* | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 4:39 pm | |
| * Figyelte ahogyan Alice elmegy s ő is intett neki. Mikor Griewer megjelent ,elmondta a szőkeség üzenetétt* Értem...persze... *Pillant a férfi útán aki elindult a tőmegben utat vájva magának. Talán visszajön egy idő múlva ,talán nem, a lány egy gyors fordulatot vesz s elindul egy másik irányba a tömegben.* Elment....vajon követi őket ? Bármi is van.... ha Alice Kaiji-vel van ,akkor nem kell félteni.. *Kikeveredett a tömegből s egy kicsit kevésbé élénk részen állt meg ,ahol nem voltak sokan. A sikátor ott volt tőle nem messze ,de nem volt érdeke arra menni ,csak megigazítva a ruháját leült a hideg kőre ami átvette az idő hőmérsékletét. Csak nézett előre ,a lábait felhúzta s arcát rátemette ,hogy az tartsa. Az ég is kezdte felvenni az egyre sötétebb alakot, egy ideje már egyedül volt a lány. Szemeit az égre emelve a csillagokat fürkészte ,mintha válaszokat adnának neki. Pedig sajnos nem tették.* Remélem jól van Alice.... s vajon hol van Naito ? Mondjuk... nem tudom miért gondoltam ,hogy eljön.... Nem szereti az ilyen helyeket s ezért megértem.... *Szemeit lejjebb emelte egy kisebb tömegre akik vagy 10 méterre voltak a lánytól. Fiatalok , gyermekek akiknek ez történetesen nagy élmény volt. Ritkán lehetett ekkora felhajtás itt. Még ritkábban olyan ami kisgyerekeknek is jó volt. Talán emiatt ,azonban egy halovány mosoly megjelent az arcán.* Szerintem azért megérte.. Ha más nem ezért a képért, amit itt látok. Az aprányi boldogságot ami olyan törékeny ,mint az üveg s mégis kimutatják, nem rejtik véka alá. Az már más ,hogy az éjszaka jöttével ,mások is történnek itt...a gyermekeket hamarosan hazaviszik... remélem azért nem tör rám valaki...csak mert éhes... *Ajkait váratlanul egy hatalmas sóhaj hagyja el s arcát teljesen beletemeti a lábán lévő textílíába. Mintha odafagyott volna várt, és várt. Maga sem tudta mire.* | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 4:56 pm | |
| *Kisebb késéssel de azért ő is megjelenik a mulatságon, szokásos ruhájában, zsebretett kezekkel mászkál a rengeteg ember között. Nem túlzottan érdekelte ez a rendezvény, ezért nem is csípte ki magát, de így is megnézi magának néhány lány, ami rohadtul idegesíti. Elhalad a földön gubbasztó Hanabi mellett, csak kát lépés után veszi őt észre, így visszatolat, és megérinti a lány vállát* Hát te? | |
| | | Kuroi Hanabi
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 5:02 pm | |
| *Lassan felpillant az érintésre de előbb szólal meg ,mint látná ki is volt az.* Ha éhes kérem távozzon ,nem vagyok jó elemózsia... *Sóhajt ,aztán felpillant s zavartan elmosolyodik.* Áhh...bocs.. Hogy ,hogy végül eljöttél ? *Mutat egy picit a melette lévő helyre a kövön ,hátha marad egy picit Naito ,ha nem akkor meg úgysem veszi magára. Figyel újra előre, s megpillant pár lányt akik elégé mosolygnak a fiú felé. Elereszt egy mosolyt s rápillant.* Csak nem odavannak érted? Mindegy...sajnálom Naito. | |
| | | Hikari Naito
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 5:08 pm | |
| Hm? Mit sajnálsz? *Kiveszi a kezeit a zsebéből és leül a lány mellé* Jöttem szórakozni. *Vág be egy fintort* Látom te is nagyon élvezed a bulit. Netán valami baj van? | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 6:13 pm | |
| *Nemsokkal később elindul az erdő felé, hogy megnézze mit csinál Amy és Kaiji* - Talán nem fog megölni, ha izgulok miatta... | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 11:13 pm | |
| *Botját a hátára vetve sétál be a falu szívébe, és meg is döbben az ottani tömegen* Mennyi ember! Hihetetlen! *Csodálkozó arccal sétál a kiállított asztalok között* Itt tudok szerezni rengeteg szuvenírt... | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 11:15 pm | |
| *Ahogy elvegyülten játszik lantján a tömegben, megpillantja Maayát és gyorsan kap is az alkalmon. Abbahagyja a zenét és odalép mellé* - Üdv Maaya...mi járatban a faluban? Azt hittem kerülöd a civilizációt... *Kérdi közömbös arccal* | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 11:17 pm | |
| Hmmm? *Griewer felé fordítja a fejét, és elereszt egy feszült mosolyt* Összekeversz valakivel, Wrathwolf... | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 11:21 pm | |
| - Ugyan-ugyan...muszáj ilyen formálisnak lennünk egymáshoz? Elvégre bő egy évig együtt dolgoztunk, még ha az alatt csak 2 vámpírt is kaptunk el...ha jól emlékszem. Mesélj hogy telnek azóta a napjaid? Kellemes dolog lehet biztosan, nem mocskolni a kezed...bár ha minden igaz én is befejeztem... *Mondja komoly tekintettel...* - Ha jól emlékszem te előtted se lehet túl sok titka az embernek... *közelebb hajol a lányhoz és a fülébe súgja.* - Magyarán tudom, hogy mindent hallottál... *Elhajol majd mosolyogva pillant rá.* | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 11:25 pm | |
| Igen *Teljesen szembefordul Griewerrel, és a mosoly is eltűnik az arcáról*, hallottam, hogy már megint az életeddel játszadozol... de hogy egy lányért... hát, sokszor csalódtam már benned, de ekkorát soha. Mellesleg... jó döntés volt. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 11:29 pm | |
| - Bár valószínűleg nehéz lesz mindenkinek, ha ő ide jön...ezt a kockázatot most fel kell vállalnom. Elég ha ránézek...elég ha meghallom a hangját. Ő jut az eszembe. *Elfordul* - Te mit fogsz tenni, ha ő eljön? Tudtommal az erejének a gyengéje ismert, mégis elérhetetlen... | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 11:32 pm | |
| *Elereszt egy gyenge sóhajt* Semmit sem tudok róla... egy évembe került, hogy elfelejtsem, és az a helyzet, hogy sikerült is. *halkan elneveti magát* És nem hiszem, hogy ő valaha is tudta volna, hogy én ki vagyok. | |
| | | Griewer Wrathwolf
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 11:34 pm | |
| - Gondolod? *Kérdezi elmélyülten* - Mert mit kellett volna tudni rólad? Az apád egy híres vadász volt ez tiszta, te meg a lánya...aki ellentétes szempontokat képvisel. Ő az emberek feljebb valóságában hitt, te meg a faji egyenlőségben. Irányítod és ismered a természetet...én körülbelül ennyit tudok... *A lányra néz komoly tekintettel* | |
| | | Maaya Obscur
| Subject: Re: Higure- Főtér Wed May 06, 2009 11:37 pm | |
| *Mosolyogva Griewerre néz* Úgy értem, nem hinném, hogy számon tartaná egytől egyig, ki dolgozik, illetve dolgozott neki. Itt nem a múlt a lényeg, hanem a jelen. A múltat el kell felejteni... | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Higure- Főtér | |
| |
| | | | Higure- Főtér | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |