HIGURE RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.japan-mania.gportal.hu

HomeHome  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Top posters
Hikari Alice
Higure- Főtér - Page 2 I_vote_lcapHigure- Főtér - Page 2 I_voting_barHigure- Főtér - Page 2 I_vote_rcap 
Kuroi Hanabi
Higure- Főtér - Page 2 I_vote_lcapHigure- Főtér - Page 2 I_voting_barHigure- Főtér - Page 2 I_vote_rcap 
Griewer Wrathwolf
Hikari Naito
Kaiji Shenin
Kurayami Nobuhiko
Maaya Obscur
Luther
Kathy Hellsing
Takeshiba Li
Latest topics
» Higure - Sziklaszirt
Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeFri Aug 28, 2009 10:45 pm by Kuroi Hanabi

» Tengerpart
Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeMon Aug 03, 2009 11:54 pm by Hikari Naito

» Higure- Főtér
Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeMon Aug 03, 2009 9:20 pm by Kuroi Hanabi

» Higure - Erdő - Elhagyatott Templom
Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 8:40 pm by Takeshiba Li

» Higure - Erdő - Nobuhiko Palotája
Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue Jun 02, 2009 8:22 pm by Kurayami Nobuhiko

» Erdő - Vampires' Island
Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeFri May 29, 2009 12:56 pm by Hikari Alice

» 2009. április - május
Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 27, 2009 9:22 pm by Hikari Alice

» Higure - Vampires' island
Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 26, 2009 12:53 pm by Hikari Alice

» Higure - Erdő - Tó
Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeSat May 09, 2009 12:45 am by Kuroi Hanabi

Who is online?
In total there are 9 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 9 Guests

None

Most users ever online was 21 on Sun Nov 03, 2024 9:44 am

Higure- Főtér

Go down 
+3
Kurayami Nobuhiko
Kuroi Hanabi
Hikari Alice
7 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

Higure- Főtér - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 9:45 pm

*Ahogy megpillantja Kaijit, és hirtelen átjárja a nyugtató érzés, elmosolyodik ő is*
Á, szia, mégis eljöttél?
*Majd bólint egyet*
Griewerék körül túl sok volt az ember...
Nem tudom, ő valahogy vonzza őket, engem meg irritál már a jelenlétük is.
Hogy vetted rá magad, hogy elgyere?
Back to top Go down
http://higure.vampire-legend.com
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 9:48 pm

*oda megy a falhoz és ő is nekidől*
Szóval velük vagy? Amúgy te mondtad hogy nézzek el, gondoltam benézek, de igazam volt, ez nem az én helyem...
*közben nézi a nyüzsgő népet, de eszébe jut múltkori vadászata*
Remélem a múltkor nem ijesztettem rád nagyon...
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 9:58 pm

Hát, nem igazán vámpíroknak való hely, ez igaz.
*Továbbra is tartja mosolyát*
Igen, Griewer valamiért nagyon ragaszkodott hozzá, hogy eljöjjek.
Ráadásul kifizette a ruhám teljes összegét.
*Mutat végig magán*
Nem értem.. Azaz nem hiszem, hogy puszta tetszésből csinálná ezt.
*Néz rá, mintha reakciójából akarná megnyugtatni magát, hogy Kaiji tud valamit.*
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 10:07 pm

Tényleg, nem is mondtam, remekül nézel ki...
*mosolyog, de aztán komolyabb tekintettel a földet nézi*
Azt kérte szaglásszak körbe mi van velük...
Azt hiszem a bárd azt hiszi veszélyesek vagytok... nem tudom honnan gondolhatja... fogalmam sincs mit akarhat, de légy figyelmes...
*újra a lányra néz valamivel derültebb arccal*
de lehet hogy csak ennyire tetszesz neki neki...

Last edited by Kaiji Shenin on Tue May 05, 2009 10:14 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 10:12 pm

*Felnevet zavartan, láthatólag jól esnek neki Kaiji szavai*
Kétlem, hogy csak a kinézetem miatt akarna ennyire beszélgetni, vagy elhozni valahova. Itt van egy csomó szép nő. Én vámpír is vagyok, öldöklök, ő meg egy bárd, aki pont az emberek oldalán áll.
*Halvány mosoly*
Tényleg, és te nem néztél már itt ki valakit magadnak?
*Vigyorogva odamutat egy fiatal lányra nem feltűnően, aki igencsak feléjük nézeget pár méterről barátnőivel*
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 10:20 pm

Ehh..
*kissé zavart mosollyal a lány irányába néz*
Áh... nem játszom ilyet... még felfalnám amilyen édes... ha érted mire gondolok.
*Mondja félig viccként*
Persze lehet élettelibb lenne számomra a bál ha valakivel járkálnék itt, de csak nem kérek meg akárkit hogy mászkáljon velem. Meg te is tudod hogy a vámpíroknál bonyolult az ilyesmi... nem szívesen járkálnék egy emberrel...
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 10:26 pm

*Elmosolyodik*
Nekem mondod, aki egy bárd oldalán sétálgat úgy, hogy mindig arra figyel, ne őt, hanem valami idegent se faljon fel..?
*Felnevet a szójátékon*
Miért nem keresel valami vámpír lányt?
Nem lennél ennyire magányos az erdőben.
Nekem meg azt hiszem griewert kéne lekoptatnom kicsit.
Kezdi azt hinni, hogy tőle függ az életem szerintem...
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 10:38 pm

* ^^ *
Már megszoktam ezt... nem azt mondom hogy nem voltam vámpír csajszival, de huzamosabb ideig senkivel nem maradok meg mivel folyamatosan vándorlok... de ha adott a helyzet kihasználom, szóval miattam nem kell aggódnod... de neked el kéne döntened mit akarsz, ne hagyd hogy kézen fogva irányítsanak... csak tanács
*felnéz az égre*
Back to top Go down
Hikari Alice
Admin
Hikari Alice

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 10:40 pm

*Felvonja szemöldökét, majd mivel látja, hogy egyre több az ember, megszólal*
Hé, menjünk le a partra..
Kezd nagyon idegesíteni ez a sok ember.
*Távolról int Hanának, hogy a tengerpart felé mennek, és nemsokára visszajön, aki - remélhetőleg - átadta az üzenetet Griewernek, és sietősen elindul Kaijival oldalán*
Mióta ismered amúgy Griewert?
*Néz rá kiváncsian*
Back to top Go down
Kaiji Shenin

Kaiji Shenin

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeTue May 05, 2009 10:47 pm

Mióta a környéken vagyok... az erdőben futottunk össze, csak bemutatkoztunk, azóta sem tudok többet róla..
*megy a lánnyal*
[part]
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 6:15 am

*Amyt figyeli végig, majd miután Kaijival elmentek Hanához fordul.*
- Bocsáss meg, de van egy kis dolgom.*Kacsint rá vigyorogva, majd
elindul a tömegben. Egy ideig követi a lányt, aztán mikor látja, hogy elhagyják
a falut elgondolkodva áll meg.*
- Vajon mit tervezel Shenin?
*Arcára ravasz mosoly ül ki.*
- Akkor az lesz a legjobb ha változtatok a forgató könyvemen...
*Suttogja, majd visszamegy a buliba és Amyre várva élvezi a mulatságot...*
Back to top Go down
Kuroi Hanabi

Kuroi Hanabi

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 4:39 pm

* Figyelte ahogyan Alice elmegy s ő is intett neki. Mikor Griewer megjelent ,elmondta a szőkeség üzenetétt*
Értem...persze...
*Pillant a férfi útán aki elindult a tőmegben utat vájva magának. Talán visszajön egy idő múlva ,talán nem, a lány egy gyors fordulatot vesz s elindul egy másik irányba a tömegben.*
Elment....vajon követi őket ? Bármi is van.... ha Alice Kaiji-vel van ,akkor nem kell félteni..
*Kikeveredett a tömegből s egy kicsit kevésbé élénk részen állt meg ,ahol nem voltak sokan. A sikátor ott volt tőle nem messze ,de nem volt érdeke arra menni ,csak megigazítva a ruháját leült a hideg kőre ami átvette az idő hőmérsékletét. Csak nézett előre ,a lábait felhúzta s arcát rátemette ,hogy az tartsa. Az ég is kezdte felvenni az egyre sötétebb alakot, egy ideje már egyedül volt a lány. Szemeit az égre emelve a csillagokat fürkészte ,mintha válaszokat adnának neki. Pedig sajnos nem tették.*
Remélem jól van Alice.... s vajon hol van Naito ?
Mondjuk... nem tudom miért gondoltam ,hogy eljön....
Nem szereti az ilyen helyeket s ezért megértem....

*Szemeit lejjebb emelte egy kisebb tömegre akik vagy 10 méterre voltak a lánytól. Fiatalok , gyermekek akiknek ez történetesen nagy élmény volt. Ritkán lehetett ekkora felhajtás itt. Még ritkábban olyan ami kisgyerekeknek is jó volt. Talán emiatt ,azonban egy halovány mosoly megjelent az arcán.*
Szerintem azért megérte..
Ha más nem ezért a képért, amit itt látok. Az aprányi boldogságot
ami olyan törékeny ,mint az üveg s mégis kimutatják, nem rejtik véka alá.
Az már más ,hogy az éjszaka jöttével ,mások is történnek itt...a gyermekeket hamarosan hazaviszik... remélem azért nem tör rám valaki...csak mert éhes...

*Ajkait váratlanul egy hatalmas sóhaj hagyja el s arcát teljesen beletemeti a lábán lévő textílíába. Mintha odafagyott volna várt, és várt. Maga sem tudta mire.*
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 4:56 pm

*Kisebb késéssel de azért ő is megjelenik a mulatságon, szokásos ruhájában, zsebretett kezekkel mászkál a rengeteg ember között. Nem túlzottan érdekelte ez a rendezvény, ezért nem is csípte ki magát, de így is megnézi magának néhány lány, ami rohadtul idegesíti. Elhalad a földön gubbasztó Hanabi mellett, csak kát lépés után veszi őt észre, így visszatolat, és megérinti a lány vállát*
Hát te?
Back to top Go down
Kuroi Hanabi

Kuroi Hanabi

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 5:02 pm

*Lassan felpillant az érintésre de előbb szólal meg ,mint látná ki is volt az.*
Ha éhes kérem távozzon ,nem vagyok jó elemózsia...
*Sóhajt ,aztán felpillant s zavartan elmosolyodik.*
Áhh...bocs..
Hogy ,hogy végül eljöttél ?
*Mutat egy picit a melette lévő helyre a kövön ,hátha marad egy picit Naito ,ha nem akkor meg úgysem veszi magára. Figyel újra előre, s megpillant pár lányt akik elégé mosolygnak a fiú felé. Elereszt egy mosolyt s rápillant.*
Csak nem odavannak érted?
Mindegy...sajnálom Naito.
Back to top Go down
Hikari Naito

Hikari Naito

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 5:08 pm

Hm? Mit sajnálsz?
*Kiveszi a kezeit a zsebéből és leül a lány mellé*
Jöttem szórakozni.
*Vág be egy fintort*
Látom te is nagyon élvezed a bulit.
Netán valami baj van?
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 6:13 pm

*Nemsokkal később elindul az erdő felé, hogy megnézze mit csinál Amy és Kaiji*
- Talán nem fog megölni, ha izgulok miatta...
Back to top Go down
Maaya Obscur

Maaya Obscur

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 11:13 pm

*Botját a hátára vetve sétál be a falu szívébe, és meg is döbben az ottani tömegen*
Mennyi ember! Hihetetlen!
*Csodálkozó arccal sétál a kiállított asztalok között*
Itt tudok szerezni rengeteg szuvenírt...
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 11:15 pm

*Ahogy elvegyülten játszik lantján a tömegben, megpillantja Maayát és gyorsan kap is az alkalmon. Abbahagyja a zenét és odalép mellé*
- Üdv Maaya...mi járatban a faluban? Azt hittem kerülöd a civilizációt...
*Kérdi közömbös arccal*
Back to top Go down
Maaya Obscur

Maaya Obscur

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 11:17 pm

Hmmm?
*Griewer felé fordítja a fejét, és elereszt egy feszült mosolyt*
Összekeversz valakivel, Wrathwolf...
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 11:21 pm

- Ugyan-ugyan...muszáj ilyen formálisnak lennünk egymáshoz? Elvégre bő egy évig együtt dolgoztunk, még ha az alatt csak 2 vámpírt is kaptunk el...ha jól emlékszem. Mesélj hogy telnek azóta a napjaid? Kellemes dolog lehet biztosan, nem mocskolni a kezed...bár ha minden igaz én is befejeztem...
*Mondja komoly tekintettel...*
- Ha jól emlékszem te előtted se lehet túl sok titka az embernek...
*közelebb hajol a lányhoz és a fülébe súgja.*
- Magyarán tudom, hogy mindent hallottál...
*Elhajol majd mosolyogva pillant rá.*
Back to top Go down
Maaya Obscur

Maaya Obscur

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 11:25 pm

Igen *Teljesen szembefordul Griewerrel, és a mosoly is eltűnik az arcáról*, hallottam, hogy már megint az életeddel játszadozol... de hogy egy lányért... hát, sokszor csalódtam már benned, de ekkorát soha.
Mellesleg... jó döntés volt.
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 11:29 pm

- Bár valószínűleg nehéz lesz mindenkinek, ha ő ide jön...ezt a kockázatot most fel kell vállalnom. Elég ha ránézek...elég ha meghallom a hangját. Ő jut az eszembe.
*Elfordul*
- Te mit fogsz tenni, ha ő eljön? Tudtommal az erejének a gyengéje ismert, mégis elérhetetlen...
Back to top Go down
Maaya Obscur

Maaya Obscur

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 11:32 pm

*Elereszt egy gyenge sóhajt*
Semmit sem tudok róla... egy évembe került, hogy elfelejtsem, és az a helyzet, hogy sikerült is.
*halkan elneveti magát*
És nem hiszem, hogy ő valaha is tudta volna, hogy én ki vagyok.
Back to top Go down
Griewer Wrathwolf

Griewer Wrathwolf

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 11:34 pm

- Gondolod? *Kérdezi elmélyülten*
- Mert mit kellett volna tudni rólad? Az apád egy híres vadász volt ez tiszta, te meg a lánya...aki ellentétes szempontokat képvisel. Ő az emberek feljebb valóságában hitt, te meg a faji egyenlőségben. Irányítod és ismered a természetet...én körülbelül ennyit tudok...
*A lányra néz komoly tekintettel*
Back to top Go down
Maaya Obscur

Maaya Obscur

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitimeWed May 06, 2009 11:37 pm

*Mosolyogva Griewerre néz*
Úgy értem, nem hinném, hogy számon tartaná egytől egyig, ki dolgozik, illetve dolgozott neki. Itt nem a múlt a lényeg, hanem a jelen.
A múltat el kell felejteni...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Higure- Főtér   Higure- Főtér - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

Higure- Főtér
Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Higure - Sziklaszirt